Connect with us

ЗОРА ТВ

Престъпното правителство на Денков превръща България в Гето

  • Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е определена да се превърне в гето
  • Разговора с полковник Николай Марков – политически анализатор и общественик, за проблемите с мигрантите, изпращани от Европа в България, по сключената сделка с Австрия за „въздушен Шенген“ .

– Продължават ли да идват самолетите с незаконни мигранти, връщани тук
от Австрия?
– Има ли план за превръщането на България в голямо мигрантско гето?
– Защо режимът у нас сключи сделката с Австрия за „въздушен Шенген“?
– Каква ще е съдбата на правителството на т.нар. „сглобка“?
– Кой унищожава и саботира българското образование?
– Кой има изгода да разлага българската младеж и нацията ни?
– В чий ръце е съдбата на българите и кой е пътят за спасението на България?


Престъпното правителство на Денков вкарва в България мигранти, съдени за убийства, изнасилвания и други тежки престъпления

Успешна депортация на нарушители в България

На 8 февруари 2024 г. малък чартър, организиран от Баварската държавна служба за убежище и връщане (LfAR) и придружен от Федералната полиция, отпътува от летище Мюнхен с 23 души, които трябваше да напуснат страната и да заминат за София, България.

Сред депортираните са шест души, осъдени за убийство, непредумишлено убийство, тежка телесна повреда, сексуални престъпления, грабеж при утежняващи обстоятелства и пране на пари.

„Държавната служба за убежище и връщане винаги е била и остава ангажирана с приоритетно връщане на извършителите на престъпления, които трябва да напуснат страната“, подчертава Аксел Щрьолейн, председател на LfAR.

LfAR изрично благодари на всички участващи агенции и органи за успешното и безпроблемно сътрудничество.

Борисов: Денков връща самолети с престъпници, това е катастрофа

Вчера ясно обясних – готово е споразумението, на 5 март го обявявам в 12,00 часа на партията, защото това не са хора, които могат да гласуват без да мислят, разясняваме защо искаме коалиционно споразумение, а не сглобки“.

Това заяви тиквата от ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента в отговор на въпрос достатъчно ли ще е времето от 6 до 8 март за преговори и финално решение за коалиционното споразумение. Вчера Кирил Петков се усъмни, че Борисов нарочно протака.

„Призовавам медийните изяви да спрат. Господин Петков по-добре да се замисли как би изглеждало едно такова правителство, как бихме отговаряли на тези въпроси, които са в парламентарната зала, защото от това, което питат, виждам, че много неща не са свършени. Това трябва да бъде нашия отговор с господин Петков – как да направим по-работещо правителство“, подчерта Борисов.

Експремиерът изрази готовност двете формации да сменят шефката на Комисията за защита на конкуренцията Юлия Ненкова. За нея от седмица насам ПП-ДБ повтарят всеки ден, когато говорят колко е важно регулаторите да са независими и да не се избират партийни лица. Ненкова е майка на депутата от ГЕРБ Александър Ненков.

„Ако от ПП са толкова зор за КЗК, да го извадим други ден, да го минем през комисии и да го приключим. Да го бяха сменили досега. Имаха три години пропуснати. Сега за два дни им се виждало много“, коментира Борисови подчерта: За няколко дни припряност става въпрос?

И видимо ядосан заяви: Ако са допуснати да се връщат хора в България, които трябва да лежат в затвора – това е катастрофа! Недопустимо е!

Така Борисов реагира на изнесените от опозицията данни, че Германия ни връща цял самолет с мигранти-престъпници.

„Ако това е вярно, което сега опозицията изговори от трибуната, ние трябва много да се замислим. Ако е вярно – или тези хора, които са дошли, подобен самолет с обявени от немското правителство хора за убийства, грабежи и изнасилвания, да ни ги върнат в България, ако някой тук не си е свършил работата – това е катострофа! Незабавно трябва да презаредят самолета и да си закарат, откъдето са или незабавно да бъдат върнати в Германия, където да излежат присъдите си. Ако това са допуснали нашите хора – МВР, Външно, правителството – това е недопутимо, отсече лидерът на ГЕРБ. Както и ако са дошли такива хора, осъдени за престъпления, и не се знае къда са, този, който не си е свършил работата – трябва да понесе отговорност“.

Борисов е категоричен, че Тагарев не си е свършил работата. Не искам поста на Тагарев, не го нападам като човек, като се видим – се поздравяваме. Ще поискам доклади, за да разбера кой не си е свършил работата, каза той.

„Винаги съм бил държавник в тази държава. Преди три години като управлявахме – всичко вървеше и миграцията беше 0. Това си причинихме българите и сега ще си понесем последствията“, отсече лидерът на ГЕРБ.

За Сарафов си има решение на ВСС. Ако има причина – ще поискам оставката и на Сарафов. Виждам червени пирати, опит на една комисия да се ползва за политически цели. Виждам много неща, които след врме ще видите и вие“ заключи Борисов пред медиите.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?