Connect with us

СПОРТ

Антъни за дрогата: Защо се обръща толкова внимание на една грешка?

В САЩ съм употребявал по медицинско предписание заради проблемите ми с рамото, заяви плувецът

„Така се случи, че ни хванаха с малко количество марихуана. Видяха ни на улицата и ни претърсиха. Всички гадни и кофти решения, които се случиха около мен, ме подтикнаха да поискам да го направя. Беше доста стресиращо, всичко се случи много бързо. Около час ни държаха в полицията“. Това каза в интервю за БНТ плувецът Антъни Иванов, който беше задържан от полицията в Благоевград за притежание на марихуана вчера следобед.

„Съдействахме на органите на реда. В САЩ съм употребявал по медицинско предписание заради проблемите ми с рамото, но в България не съм. Марихуаната не е част от листата на забранените е вещества от WADA. В момента съм наказан и не го следя“, обясни още Иванов.

Тази сутрин той е бил на басейн „Пирин“, където плувецът провежда своята тренировка.

„Притеснявам се за другото момче, защото най-вероятно ще бъде уволнен от Академията на МВР. За мен е изненада, че толкова голямо внимание се обръща на една нелепа грешка. Със сигурност примерът, който давам не е добър, и съжалявам, но, както виждате, съм на басейна“, коментира още плувецът.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?