Connect with us

ХОРОСКОП

Седмичен хороскоп – какво ви чака покрай Коледа?

Зодиите и следващите седем дни

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.
Какво да очаквате през новата седмица?

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 20 – 26 декември. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.
Овен

Ще реализирате онези свои замисли, които изискват колективно участие. Силите ще ви стигнат за всичко, не ограничавайте личната си инициатива. Ще се наложи да вземете повече от едно отговорно решение. При правилна преценка на ресурсите и умело използване на резервите, напредъкът ще е осезателен. Ще постигнете и целите, засягащи личните отношения.
Телец

Постарайте се да разпределите равномерно вниманието между личните интереси и публичните задължения, за да не пропуснете удобните възможности за изява, с които ще разполагате. Успешно и със съдействие ще решите въпроси, свързани с финанси, материални придобивки и стабилизиране на делови отношения. С присъщите си прямота и прагматичност ще привлечете към себе си нови сътрудници. Споделете с тях натрупания опит и ще спечелите уважението им завинаги.
Близнаци

Ще възстановите прекъсната преди време стара връзка и с нейна помощ ще напреднете в уреждането на юридически или друг щекотлив въпрос, изискващ одобрение от държавната администрация. Всички дейности, насочени към обучение, повишаване на образованието, реклама, публицистика и дори благотворителност ще са повече от успешни. Не само ще ви доставят удоволствие, но и ще разширят сферата ви на влияние. Пътуванията, особено служебните, ще са и вълнуващи, и доходоносни. Освен похвалите и комплиментите ще получите и материален еквивалент за старанието си.
Рак

Вибрацията на приближаващите празници ще ви изпълни с оптимизъм и романтично настроение. Ангажиментите ще са много, но няма да ви затруднят. Ще стигнете до финалната права довършвайки изостанали сделки, подписвайки споразумения с партньори, намиращи се далеч от вас или пък с държавни институции, които към момента са оставали безучастни към проблемите ви. Ще успеете да съчетаете личните си интереси с колективните и да обедините мненията на всички участници в екипа по най-ефективния начин. Отношенията у дома ще са искрени, сърдечни и вдъхновяващи.

Коледа –

Лъв

Енергетиката ви е стабилна. Ако я използвате конструктивно бихте могли да въздействате на партньорите според предпочитанията си – индивидуално или едновременно. Да анализирате фактите и да се възползвате от ситуацията, каквато и да е, по начин, който ви е удобен. Ще можете да реализирате отдавна замисляни промени в професионалния си статус или бизнеса, които в крайна сметка, ще се отразят положително на финансовото ви състояние. Много е вероятно да успеете да погасите текущите си краткотрайни задължения. Част от новостите ще засегнат пряко личните ви отношения или най-малкото начина, по който ги поддържате.
Дева

Периодът ще е динамичен и нееднозначен. Няма да реализирате първоначалните си замисли, но затова пък ще напреднете в направления, в които не сте очаквали. Изненадващо ще получите съществена информация, която ви е липсвала. След като вече разполагате с нея ще можете да внесете корекции в дългосрочните си планове, да довършите някои споразумения, да преразгледате още веднъж вече съществуващите договори. Интелектуалните занимания ще са повече от успешни, а новите контакти – обещаващи.
Везни

В най-празничната седмица ще се наложи да вършите всичко буквално „на бързи обороти“. Усещането, че времето няма да ви стигне ще ви преследва ежедневно. Отлагане на част от насрочените срещи и разговори поради независещи от вас обстоятелства, задръжки в транспорта, необходимост да се включите в решаването на чужди проблеми, възникване на допълнителни ангажименти, които няма как да откажете – все събития, които малко или много ще ви държат в напрежение. Ще е трудно да координирате личните, семейните и обществените си уговорки. За сметка на това обаче ще успеете да довършите окончателно сериозен финансов въпрос. Интуицията и вдъхновението ще ви подскажат как да възобновите стар проект, от който все още можете да печелите.
Скорпион

Творческият потенциал и въздействието ви ще са с пъти по-силни от обикновено. Ще е достатъчно буквално да си помислите нещо, за да успеете да го започнете и да го довършите. Помощта, която ви е нужна, ще се появява без да сте я търсили. Предстоят качествени промени както в личните и романтични, така и в деловите отношения. От вас зависи да проведете трудните разговори по спорните теми и няма да съжалявате, ако го направите. Ще предизвикат метаморфоза в представите ви за общочовешки философски понятия като любов, привързаност, дълг.
Стрелец

Измененията ще се случват, независимо от очакванията и желанията ви. Емоциите ще са интензивни, а изненадите – впечатляващи. Най-важните събития ще засегнат финансовото ви състояние, професионалното развитие и деловите партньорства. Постарайте се в празничните дни да ограничите контактите само до тези с близките си и с хора, които познавате добре. Обществените настроения ще се отразят върху начина ви на мислене и може да приемете някои чужди твърдения за свои. Попадайки в подобна ситуация ще е трудно да си изградите правилна тактика за действие. Използвайте свободното време, с което разполагате за интелектуални и творчески занимания. Ориентирайте се към стабилизиране на съществуващите връзки, вместо към изграждане на нови.
Козирог

Актуални и спешни за решаване въпроси в края на годината ще се окажат свързаните с издръжка, наследство, имоти или заеми. Със сигурност ще измислите правилните варианти, но за целта ще ви е нужен период на усамотение, анализ на детайлите и създаване на ясни концепции за собствените ви очаквания. По настояване и под влияние на приятелите вероятно активно ще се включите в разни обществени инициативи, ориентирани към постигане на цялостен полезен ефект по опазване на природата, околната среда или подобряване условията на живот за уязвими социални групи. В крайна сметка, не само ще помогнете за отстояване на правилни публични интереси, за прилагане на полезни нововъведения, но и ще заявите себе си пред широк кръг съмишленици.
Водолей

Със сигурност ще изненадате близките си до такава степен, че ще започнат да се съмняват дали това наистина сте вие. Периодът ще е критичен по отношение на връзките ви. Ще установите, че част от личните и деловите отношения са изчерпали съдържанието си и е време да бъдат прекратени. Ако запазите самообладание и овладеете емоциите, всичко ще се случи без излишни сътресения. С удивително постоянство и хладнокръвие ще елиминирате факторите, които пречат на личностното ви развитие. Обективно погледнато, предприемате промени, но ги правите толкова разумно, че се случват почти незабелязано. Цялостният резултат от тях ще е, че ще си осигурите ресурсите, които са ви нужни в близко бъдеще.
Риби

Започнете седмицата с бърз план на най-важните задачи. Каквото и да си намислите, ще се случи и то по-добре, отколкото сте си представяли. Част от събитията ще се различават от предвижданията ви и в конкретния момент може да не ги одобрите, но съвсем скоро ще се убедите, че твърдението: „всяко зло – за добро“ е основателно. В процеса на изпълнение на обичайните задачи ще уточните условията по допълнителни сделки, ще създадете нови партньорства и делови връзки, които при това ще се окажат стабилни, надеждни и дълготрайни. Част от проектите ще напредват бавно, но все пак обнадеждаващо. Ще разширите влиянието си както в професионален, така и в личен план. Ако за някои занимания се натъкнете на „препъникамъни“, приемете го като сигнал, че е за предпочитане да изчакате с тях. Материалното ви състояние ще е пряко отражение на положените усилия.