Connect with us

ВОЙНА

С новите пари от Конгреса ще бъдат убити най малко още 100 000 нови войници

  • Скот Ритър гневно срещу отпуснатите пари от САЩ за Украйна и „клавиатурните военни“ на Запада
  • Не им пука за смъртта на хората в Украйна

Бившият офицер от разузнаването на американската морска пехота Скот Ритър буквално изригна с гневен коментар в Х, бившият Туитър, за отпуснатите от Конгреса на САЩ нови мииарди долари в подкрепа на Украйна. По думиту му, само след броени месеци, военната техника, която ще бъде закупена с американските долари, ще бъде унищожена от Русия, но до тогава ще бъдат убити нови 100 000 войници.

„Елате през юли, когато последното военно оборудване, закупено за Украйна с пари, отпуснати от Конгреса, ще бъде унищожено от Русия, а Украйна ще трябва да погребе още 100 000 войници, докато руските сили обкръжат Харков и освободят останалата част от Донбас.“

След това Скот Ритър се нахвърля върху „клавиатурните военни“, които аплодират действията на Конгреса на САЩ. По думите му, когато и тези пари приключат, те ще искат още и още „до последния украинец“:

…Всички клавиатурни военни от двете страни на Атлантика, които аплодират действията на Конгреса на САЩ, отново ще надигнат колективните си гласове в знак на тревога. Те ще поискат повече пари от американските данъкоплатци.

А Конгресът на САЩ ще се подчини… до последния украинец.

Вестник Утро припомня, че срещу решението се изказа и американският милиардер Илон Мъск. По-рано и бившият анализатор от ЦРУ Лари Джонсън обясни, че парите ще отидат основно в ръцете на военната индустрия на САЩ, която ще върне част от тях като подкупи в ръцете на американските конгресмени точно преди предизборната надпревара за президент на Щатите.

Бившият офицер от разузнаването на американската морска пехота Скот Ритър

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?