Connect with us

БЪЛГАРИЯ

Невероятни лъжи на Киро Тъпото за великденската добавка за пенсионерите!

Не е за вярване с кои думи Кирил Петков осъди великденската добавка за пенсионерите!

Даде се предизборна добавка, за да се замажат очите на пенсионерите. Това заяви съпредседателят на „ПП-ДБ“ Кирил Петков, след като Народното събрание взе решение да отпусне великденски добавки за най-бедните, предаде „The Sofia Times“.

„Това, което днес се случи, е, че се даде предизборна добавка, която да се даваше по времето на ГЕРБ, за да се замажат очите на пенсионерите. По-лошото е, че се даде на половин милион пенсионери“, смята Петков.

Според него политиката през последните 3 години е била за устойчиво увеличение на пенсиите.

Във връзка със заявката на лидера на ГЕРБ, Бойко Борисов, Борисов Георги Гвоздейков да оглави изборния щаб, Петков изрази съмнение, че той ще бъде използван, като допълни, че транспортният министър вече е бил изключен от партията.

На свой ред, другият съпредседател на ПП-ДБ, Христо Иванов, коментира и назначенията, направени от служебния кабинет в МВР и освобождаването на заместник-шефа на ДАНС. По думите му се отстранявали всички, които били неудобни на Пеевски.

The Sofia Times припомня, че Народното събрание взе решение да има великденски добавки за пенсионерите под линията на бедност, като те ще бъдат под формата на еднократна помощ от 100 лева. Единствено от ПП-ДБ не подкрепиха предложението.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?