Connect with us

КОНСПИРАЦИЯ

30 минути преди да „почине“ Навални, световния фашизъм се разбесня и заплаши Русия с „най тежки последствия“

  • Западните служби направиха сакрална жертва, чак в колонията стъгнаха навални и го убиха за може сега да обявят Путин за сатабна а Русия за страна финансираща тероризма.
  • Почина Навални. След… разходка
  • По време на разходка, на нищо неподозиращия Навални „му пролошава“, линейка пристига в колнията за 7 мин, 2 мин се опитват лекарите да го реанимират … но без резултат.

Алексей Навални е починал в поправителна колония №3 в Ямало-Ненецкия автономен окръг в Русия, съобщи в петък регионалното управление на Федералната служба за изпълнение на наказанията, пише РИА Новости.

Жената на Навални едвам прикрива усмивката при новината за починалия и съпруг!

„На 16 февруари тази година в поправителна колония № 3 осъденият Навални А. А. се почувствал зле след разходка, почти веднага загубил съзнание. Веднага пристигнали медицински работници от институцията и бил извикан екип за спешна медицинска помощ„, се казва в съобщението.

„Всички необходими реанимационни мерки бяха проведени, но не дадоха положителен резултат. Лекарите от Спешна помощ констатираха смъртта на осъдения. Причините за смъртта се установяват“, се допълва в съобщението.

Русия облъчва украинските войници с погребални маршове и детски писъци по уредби, да им срива бойния дух

Кой е Алексей Навални?

Алексѐй Анатолиевич Навални е руски опозиционен политик, юрист и обществен активист. Лидер е на партията „Народен алианс“ от 2013 г., която между 2014 и 2018 г. носи името „Партия на прогреса“, а през 2018 г. се трансформира в „Русия на бъдещето“, на която през 2019 г. Министерството на правосъдието на Руската федерация отказва регистрация поради представяне на фалшиви документи.

Той е основател на организацията с нестопанска цел Фонд за борба с корупцията (Фонд борьбы́ с корру́пцией), която през юли 2020 г. обявява ликвидация като юридическо лице и е регистрирана с друго юридическо наименование – „Фонд за защита правата на гражданите“ .

Путин е издал заповед, „косъм да не падне от главата на Навални!!!

На 18 юли 2013 г. Навални е осъден по т.нар. дело „Кировлес“ от съд в гр. Киров на 5 години затвор за присвояване на над 500 000 щатски долара (16 милиона рубли) от държавна компания за дървесина.

В началото на 2016 г. Европейският съд по правата на човека публикува решение по делото Navalnyy and Ofitserov v. Russia, взето единодушно, според което правото на Навални на справедлив процес при разглеждане на делото „Кировлес“ през 2013 г. е нарушено (по член 6 § 1 – право на справедлив процес, от Европейската конвенция за правата на човека).

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

През същата 2016 година Навални обявява, че ще участва в президентските избори в Русия през март 2018 г.

През 2017 г. Централната избирателна комисия в страната отхвърля кандидатурата му за регистрация за участие в изборите (спечелени с близо 77% от вота от Владимир Путин), с мотива, че срещу него има издадена присъда за корупция.

На 22 март 2022 г. Навални е осъден на девет години затвор и на глоба от около 11 500 долара. Процесът се провежда в импровизирана съдебна зала в затвора край Москва, където той е държан повече от година. Тази присъда позволява на руските власти да преместят Навални в затвор с по-висока степен на сигурност по-далеч от Москва.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?