Connect with us

СПОРТ

Борисов смачка с „калните си ботуши“ кратката радост от оставката на Боби Перуката

Гробокопачите на футбола от БФС ликуват, а виждайки Изпълкома на Гонзо, в Банкя със сигурност пируват!

Нескопосания Борисов и футболната мафия смачкаха с „калните си ботуши“ кратката радост от оставката на Борислав Михайлов!

Прегрупирането на мафията в държавата и прокуратутата стигна и до БФС. Цар Футбол остава гол, въпреки че вече е обзаведен със слипове и има превръзка на главата!

Гробокопачите на футбола от БФС ликуват, а виждайки Изпълкома на Гонзо, в Банкя със сигурност пируват! Днес перуките във футбола бяха подменени с доказаните НЕкорупционери от ГЕРБ – Калин Каменов (кмет на Враца от ГЕРБ), Красен Кралев (НЕКРАДЕЦ), Даниел Панов (кмет на Велико Търново от ГЕРБ), Пламен Манолов (ТОП НЕКОРУПЦИОНЕР изгонен от мен дългогодишен директор на НСБ, който в момента управлява НСБ чрез сламен човек Русинов) и още, и още…

Гонзо е новият президент на БФС
Печели още на първи тур

Тъгуват единствено футболните запалянковци, които отново останаха излъгани. Агонията на всички нива и сектори в България ще продължи до управление на МЕЧ в държавата. Футболът е мъртъв, да живее футболът!

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?