Connect with us

СЕНЗАЦИЯ

Световна сензация: Известният журналист Тъкър Карлсън направи интервюто с Путин

„Обединените фашисти“ на запад бесни
Купените медии изтеризираха
Политици се превъзбудиха и пощуряха

Обвинения за държавна измяна заваляха по адрес на американския журналист Тъкър Карлсън след пристигането си в Русия и анонса му, че ще вземе интервю с руския президент Владимир Путин.

„Защо трябва да се чувствам виновен пред Съединените щати, сякаш съм предател? Какво, трябва да обичам само Америка? Аз съм в страхотен град и това не ме интересува“, отговори той, цитиран от Известия.

На 5 февруари Карлсън коментира възможността за интервю, като кратко каза: „Ще видим“. Освен това на следващия ден кола, вероятно със снимачната техника на американски журналист, влезе на територията на президентската администрация в Москва. На кадрите се вижда как първо оборудването се качва в автомобил на паркинг на хотел. Самият Карлсън не е на тези кадри, неговите помощници зареждат оборудването, пише Известия.

Карлсън пристигна в Русия на 3 февруари. Тогава американските медии предположиха, че целта на посещението му в Москва е интервю с Путин. Самият журналист обясни пътуването си с желанието да “ поговори с хората и да види как работи всичко „.

Визитата на журналиста в Руската федерация предизвика противоречива реакция в САЩ. Членът на Камарата на представителите на САЩ Марджъри Тейлър Грийн каза, че американските власти се страхуват от възможно интервю с журналиста . В същото време тя отбеляза, че американците „чуват истината“ от хора като него.

Тъкър Карлсън публикува видеообръщение по темата с подробности за интервюто.

„Днес сме в Москва. Тук сме, за да интервюираме Владимир Путин. Ще го направим съвсем скоро. Разбира се, тези интервюта са рисковани. Мислихме за това в продължение на месеци.

Ето защо го правим: на първо място, това е наша работа. Ние сме журналисти, нашата работа е да информираме хората. Две години след началото на една война, която променя целия свят. Американците не знаят нищо за нея. Те не знаят какво се случва в региона, тук, в Русия, и на 600 мили от Украйна.

Но те трябва да знаят. Те плащат за това. Мислят, че нищо не се е променило, защото техните медии са корумпирани. Те лъжат читателите, зрителите. Откакто започна войната в Украйна, те са разговаряли с много украинци, записали са много интервюта с украинския президент Зеленски.

Но нито един западен журналист не е попитал за Путин. Повечето американци не знаят защо Путин нападна Украйна и какви са целите му.“

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?