Connect with us

ХОРОСКОП

Астролози разкриха най-късметлийските дни на 2024 г.

Точно тези периоди могат да ви донесат специален късмет и хармония в различни области на живота

С настъпването на новата година все повече хора проявяват интерес към астрологията и перспективите, които им обещават звездите.

Винаги е полезно човек да научи кои са благоприятните дни за зодиакалния му знак, тъй като точно тези периоди могат да му донесат специален късмет и хармония в различни области на живота.

Стопанин на новата година ще бъде Зеленият дървен дракон, който символизира мощ, сила, енергия, трансформация и прогрес.

Дървото представлява растеж и развитие, а зеленият цвят означава хармония и нов живот.

Годината на Дракона ще бъде подходящо време за стартиране на нови бизнеси и проекти, както и за инвестиции и финансови сделки. В същото време 2024 г. може да бъде време на нови предизвикателства, но също така ще предостави и възможности за растеж.

Ето кога са благоприятните периоди за всеки знак от Зодиака:

Овен

18 септември ще бъде особено благоприятен за Овните. Преминаването на Венера в знака на Везни ще създаде хармония в социалната сфера, укрепвайки връзките и внасяйки взаимно разбирателство.

Лятото и есента обещават брейнсторминг сесии и успешни сътрудничества.

Телец

1 май ще бъде белязан от транзита на Юпитер през знака Телец, обещаващ намаляване на разходите и появата на нови източници на доходи.

Лятото ще ви донесе допълнителни възможности за финансово укрепване.

Близнаци

От 7 до 31 март и от 18 септември до 13 октомври ще се отворят нови възможности за кариерно израстване. Бъдете готови за промяна и укрепване на връзката.

Рак

Първото тримесечие на новата година е благоприятно за покупка на недвижим имот или автомобил. Особено изгодни са периодите от 1 до 18 януари, от 12 февруари до 7 март, от 31 март до 12 юни и от 18 септември до 13 октомври.

Лъв

От 1 юни до 26 август Марс ще създаде благоприятна обстановка за заетост и перспективи след смяна на работата.

Дева

На 1 май Юпитер ще влезе в деветия дом, засилвайки успеха в бизнеса и работата.

Трябва да работите разумно и енергично за прилична печалба.

Везни

Особено успешни ще бъдат планирането на бременност и инвестирането в развитието на децата. Периодът от 15 март до 23 април обещава специални победи и успехи.

Скорпион

На 1 май Юпитер ще стане благоприятен за брак или сериозни отношения. Нужно е повишено внимание по време на транзита на Марс от 23 април до 1 юни.

Стрелец

Предстои просперитет на бизнеса, особено благодарение на публичния сектор. 1 юли може да донесе среща, която да ви помогне много в кариерата.

Козирог

1 май обещава късмет в личния и семейния живот. Годината ще бъде изпълнена с възможности за срещи и укрепване на близки връзки.

Водолей

Периодът от април до юни е благоприятен за финансови успехи и професионално израстване, въпреки възможното напрежение в отношенията.

Риби

От 21 февруари до 14 март благоприятната позиция на Марс обещава финансов успех и кариерно израстване, подкрепяйки плановете ви на работното място.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?