Connect with us

БЛОГ

Време е Тагарев да се върне в родната Украйна

Време е Тагарев, като истински украински патриот, да заеме достойното си място в историята като полеви командир в украинската армия и да поведе лично последния отчаян „контранаступ“!

За смърт и слава!

Така се влиза в историята!

Нека набере доброволци от централната част на София и да назначи пазените от НСО „демократи“ за свои лейтенанти. Кирил Петков и без това обикаля по плажовете и пусава като каруцар хората – нека тази енергия и страст бъдат канализирани и използвани за финалния щурм в битката за свобода и демокрация, която според тези „анимационни герои“ се води в Украйна!

Щом толкова мразите и ненавиждате Русия и искате да направите всички ни заложници на тази ненавист – дайте пример от бойното поле, вместо да обикаляте по улиците и плажовете на България с гавази!

Вземете и Галя от посолството за интендантството – тя знае как се прави и НАПРЕД!

Venceremos идиоти и си носете повече тоалетна хартия!

А нас „заблудените“ и „прости“ путинофили, използващи език на омразата и раздухващи хомофобска пропаганда, ни оставете тук да си тънем в собственото невежество и простота – историята вас чака, славата е пред вас!

Ние ще се молим за вас и ще разнасяме надлъж и нашир легендата за подвига ви. А и Байдън може да ви награди с по един орден – помислете само каква чест и привилегия!

Идете, моля ви! Знате ли колко щастие ще донесете в сърцата на милиони българи…..

СТРАХИЛ АНГЕЛОВ

КАДРИ ОТ ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ!

***

ТЕ СЕ ОПИТВАХА ДА НИ ГО КАЖАТ ОЩЕ ПРЕДИ 40 ГОДИНИ!

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА