Connect with us

ИНТРИГИ

Еротичните СНИМКИ на жената на Мартин Нотариуса

  • НЯКОЙ старателно почисти от Интернет (18+)
  • Разстреляният Мартин Божанов пробвал да изтрие голите снимки на служителката на ГДБОП

Разследващата полицайка от ГДБОП и съпруга на показно разстреляния Мартин Николов-Нотариуса, Гергана Божанова, крие гастрол в еротичната библия „Плейбой“, като в безграничното виртуално пространство са почистени до съвършенство всички следи, които да напомнят за палавото й минало.

Преди десет години, малко след като напуска риалити формата „Къртицата 2“, Гергана, тогава Грънчарова, заснема специална фотосесия за броя, посветен на Световното първенство по футбол в Бразилия. Снимките са в изцяло футболна атмосфера – на стадиона в Тетевен. Гергана позира с топка на цветовете на „Селесао“, а на друг от фотосите поднася съдийска свирка към устните си.

„Сесията е толкова гореща, че тревата на стадиона в Тетевен увяхна, мрежите на вратите изгоряха, а седалките започнаха да излъчват тестостерон. Тя вярва, че Бразилия ще стане шампион, ние – не!“, анонсират еротичните кадри на бъдещата полицайка в ГДБОП издателите на „Плейбой“.

Горещи кадри на българки, попадали на страниците на Мъжката Библия във виртуалното пространство има в изобилие, дори и от броеве отпреди петнайсет години, от зората на изданието у нас. В няколко спортни и светски сайта все още стоят дописки за разголената риалити героиня от „Къртицата 2“, но от снимките й няма и следа. Дори в сайтове за оказионни стоки се намират за виртуално ползване всички налични брове на „Плейбой“, само не и онзи, в който се е снимала Божанова.

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

Най-вероятно Мартин Нотариуса се е погрижил старателно горещите фотоси да изчезнат напълно, за да не компрометират жена му след назначаването й в ГДБОП.

За скандалното й присъствие в системата се наложи вчера вътрешният министър Калин Стоянов да дава отчет. Той разкри, че е уволнил съпругата на убития съмнителен, докато е ръководел Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“, тъй като се съмнявал в експертизата и почтеността й.

Уволнената Божанова обаче обжалва и съдът я възстановява на работа. След убийството на Мартин Нотариуса се разбра, че жена му постъпва в държавната служба след скандален конкурс, считано от 20 май 2021 г.. С предложение на на главен комисар Калин Стоянов до МВР-министъра Бойко Рашков нейното служебно правоотношение е прекратено, считано от 2 август 2021 г., поради отказ за издаване на разрешение за достъп до класифицирана информация.

С решение на Административен съд-София град от 18 октомври 2021 г. и потвърдено с ново решение от 24 март 2022 г. на Върховния административен съд, бившия модел на „Плейбой“ е била възстановена като стажант в МВР, считано от 11 май 2022 г.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?