Connect with us

ЗОРА ТВ

Борис Джонсън се продава за 1 млн долара/евро/биткойни

Война на реплики избухна между бившия британски премиер Борис Джонсън и американския журналист Тъкър Карлсън, заради твърденията, че бившият премиер е бил готов да даде интервю на журналиста срещу 1 милион долара, пише британското издание The Independent.

Карлсън, който този месец интервюира руския президент Владимир Путин, заявява, че Джонсън е поискал седемцифрена сума за интервю за конфликта между Русия и Украйна.

 

Американският журналист обяви това в интервю пред The Blaze, като част от интервюто е публикувана в социалната мрежа „X“.

„Борис Джонсън ме нарича инструмент на Кремъл или нещо подобно. Затова отправих молба за интервю с Борис Джонсън. Накрая един от съветниците му се върна при мен и ми каза: Ще разговаря с Вас, но това ще ви струва един милион долара. Той иска един милион долара“, обяви американският журналист.

Карлсън сравнява Джонсън с руския президент, като посочва, че „Путин не е поискал милион долара!“

Джонсън обаче оспорва думите на Карлсън като „неверни“, а защитници на бившия премиер твърдят, че той е предложил да участва в интервюто срещу дарение от един милион долара за благотворителни организации на украински ветерани, пише The Independent, като добавя, че бившият британски премиер е нападнал интервюто на Карлсън с Путин, като го е определил като „наръчника на Хитлер“.

Борис Джонсън, бивш министър-председател на Великобритания

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?