Connect with us

ЗОРА ТВ

За водещ на CNN с промит мозък мизерията в американските градове е хубаво нещо. Даже обясни…

  • През изминалия уикенд водещият на CNN Фаред Закария изнесе монолог, в който твърди, че големите американски градове са мръсни и хаотични заради „демокрацията“ и това ги прави „по-жизнени“, пише в материал Moderniy.
  • Според промития мозък, продал се „журналист“ било демократично да е мръсно в метрото на Ню Йорк.

Закария се опитва да даде контрааргумент на неотдавнашния акцент на Тъкър Карлсън върху това колко по-добро е руското метро от американското, но успява само да направи твърденията на Тъкър по-убедителни, посочва материалът.

 

„Американските градове са израз на демокрацията“, твърди Закария и заявява, че те са „места, където хората трябва да разговарят за различията си и да намират начини да живеят заедно, което ги прави по-разхвърляни, по-мръсни и понякога хаотични“.

„Може би това е, което е направило тези градове толкова жизнени и иновативни и това е причината те са били начело на превръщането на Америка в страната, която е водеща в света в икономиката, технологиите, културата и властта“, продължава водещият.

„Карлсън говори със завист за градове като Токио, Сингапур, Абу Даби и Дубай и те наистина са прекрасни по свой собствен начин. Но това, което прави впечатление при всички тях, е, че те са донякъде овладени и притихнали. Продукт на авторитарни правителства или конформистка култура, или и на двете. Американските градове са различни“, твърди Закария.

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

Изглежда, че той сериозно твърди, че не може да има чист и безопасен град без някаква зла диктатура, която да го контролира, се казва в материалът.

„Карлсън изложи странна смесица от твърдения, според които архитектурата, храната и обслужването в Москва са по-добри, отколкото във всеки друг американски град. Наистина ли? Москва?“, продължава Закария.

„Извън малкия исторически център, градът е изпълнен със сиви бетонни сгради от съветската епоха. И макар че храната в Москва може да бъде доста добра… По-добра от тази в Ню Йорк или Сан Франциско? Трябва повече да излизаш“, обръща се в заключение водещият на CNN към Карлсън.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?