Connect with us

КОМЕНТАРИ

Любо Кольовски подхвана „тези маймуни“ фактчекърите

Някакви неизвестни и анонимни мамймуни факт-чекъри опровергават в ефира на обществената и държавна БНТ снимки, видеа и други материали, свързани с Навални, майка му, жена му и др. подобни сюжети. Били фалшиви новини, казват факт-чекъри и вмъкват в твърденията си думата „вероятно“, като се позовават на някави разрабоотки на някакъв изкуствен интелект, който също е анонимен – няма име, няма адрес, няма телефон за контакти.

Та, питам аз, защо трябва да ми натрапват съмнителните „опровержения“ на т. н. факт-чекъри и да ми вменяват своите версии за, въпросните сюжети?

Само първите ми седем години домашно възпитание ме възспират да кажа какво мисля за тия маймуни, факт-чекърите, и какви пожелания по техен адрес и по адрес на майките и ми изникват в ума.

Прочее, факт-чекърите биха могли да попитат майката на Нвавални отговаря ли на истината видеобръщението ѝ към Юлия, или не?

Майката на Навални не се укрива и по-упоритите журналисти и факт-чекъри биха могли да я намерят и да си поговорят с нея. По-трудно ще им е да намерят Юлия, щото съпругата Навальная съществува в реалния мир, обаче задочно. Така, както присъства на погребението на Алексей.

Факт-чекърите, да знаете, че аз може да съм всякакъв, ама не съм тъпанар. Много сте елементарни. Да не кажа нещо повече.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?