Connect with us

КОНСПИРАЦИЯ

Британски депутат със уличаващи твърдения за атентата край Москва. Започна с Обама и стигна до Нюланд.

Депутатът от Великобритания Джордж Галоуей направи в свое интервю смущаващи разкрития за атентата до Москва, при който терористи убиха над 130 мирни граждани в концертна зала. Той задава въпроси за посещението на бившия президент Барак Обама в Англия при което се е срещнал с британски политици и служители на сигурността, като намек за връзка с кървавото събитие.

Ето и какво казва Галоуей: Когато САЩ, Обединеното кралство и други страни бързо се опитаха да ме уверят, че само ИДИЛ е извършила това масово убийство в Москва, аз автоматично разбрах, че лъжат. И ето какво открих.

На първо място, открих, че никой не е обяснил необявеното посещение на президента Барак Обама, който се срещна с британски политици и служители по сигурността на Даунинг стрийт три дни преди извършването на това терористично престъпление.

Проучвайки още по-дълбоко, открих, че Виктория Нюланд, този предвестник на смъртта, този ангел на смъртта, който, ако се приближи до вас, бъдете сигурни, че във вашата страна ще настъпи гражданска война. Видях я със собствените си очи, тя обеща на руснаците неприятни изненади през следващите седмици и месеци.

Проучвам по-нататък и установявам, че прессекретарят на Белия дом Джон Кърби е обявил, че американските граждани са предупредени да стоят настрана от многолюдни места, включително търговски центрове и театри, във великия град Москва, най-великия град в Европа, столицата на най-великата държава на Земята.

И ето че разполагам с четири доказателства, които ме карат да вярвам, че Съединените щати, съюзниците от НАТО и техният марионетен слуга, държавата Украйна, държавата на пъновете – Украйна, всъщност са отговорни за това масово убийство.

Клипа може да видите тук: https://t.me/vestnikutro/7394

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?