Connect with us

СКАНДАЛ

Киро Тъпото дрогиран в народното Събрание

Нещо се случва с наркомана Кирил Петков. Прекалил ли е? Лошо ли му е? В гърлото ли си бърка?

Неуместна сцена се разигра днес в Народното събрание. Депутат бе уловен от камерите в Пленарна зала, че се опитва да си бръкне в гърлото в опит да повърне. Или пък прави жест, че не уважава реч на друг депутат и че от думите му получава рефлукс? При втората хипотеза жестът е най-малкото неуважителен и оскърбителен не само към колегата му, но и към институцията и целия български народ. Разбира се може и да грешим и е най-добре въпросният народен представител да обясни, защо се опитва да си бръкне с пръсти в гърлото.

Кой е въпросният депутат със озадачаващо поведение ли? Това бе съпредседателят на Продължаваме промяната и бивш министър-председател на България Кирил Петков!

Въпросният жест на Петков бе уловен от камерите, точно в началото на изказване от парламентарната трибуна на депутата от Има такъв народ Станислав Балабанов. Още с първите си думи народният представител представител от ИТН обърна внимание на Петков, че е твърде емоционален. „По-спокойно г-н Петков, много сте емоционален днес. Да не би да сте употребявали снощи нещо за което ние да не знаем? Много емоционално и патетично се изказвате“, обърна му загрижео внимание Балабанов. И точно тук се случи това, което никой никога не бе очаквал. Бившият премиер насочи пръстите на ръката си към гърлото.

КритичноБГ обръща внимание, че в българският парламент сме виждали много неща. От тежки скандали до бой. Но за първи път се случва депутат да се опитва да си бърка с пръсти в гърлото, или да покаже на друг народен представител, че не уважава думите му с въпросния жест. Е, и това стана.

Какво каза още Балабанов: „Преди година и половина Кирил Петков говореше как ще вкара Бойко Борисов в затвора. Днес говори в парламента за спазване на думата. Сега е в най-унизителната поза да го моли да продължи да го държи на власт… Пак ли ще стоиш на диванчето пред кабинета на Борисов да го молиш да ти отвори вратата и да останеш на власт? Ти си довиждане на следващите избори. Думата харакири вече има ново значение – „хараКиро“, каза Балабанов.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?