Connect with us

АНАЛИЗИ

Путин и евроатлантическите джендърски мишки

Иван Генов за Путин и евроатлантическите джендърски мишки

Каква ирония на голямата шахматна дъска! Един Цар – Путин срещу 31 пешки – 31 евроатлантически джендърски мишки, оплели се в собствените си паяжини и буйстващи с халюцинации за мат. Същевременно, Владимир Владимирович разполага с неограничени резерви: Царицата – Си, множеството топове и офицери, и над 100 реални мислещи пешки. И най-важното – президентът Путин има зад себе си безпрецедентното единство и подкрепа на своя народ /близо 80% изборна активност и близо 90% от гласовете – над 76 млн./.

Евроатлантическата джендърска дипломация сама се поставя в капан, в изолация, в недееспособност след като забранява на несуверенните си съюзници да признават резултатите от президентските избори в Русия. В същото време Путин вече получи писмени и лични телефонни поздравления от ръководителите на над 140 държави, които представляват над 75% от населението на земята.

Мишоците, родни и натовски, се стряскат и от самата сянка на руския президент. Тяхната най-голяма трагедия е, че вече Русия не се интересува и впечатлява от западната безпардонност, от западното мнение. Русия е избрала своя път, следва го и той е привлекателен не само за нея. Докато Русия уверено крачи по своя национален път /независимо от всякакви санкции/, то професионалистите предупреждават, че гражданската война чука на вратата на САЩ.

Нека направим представителна българска извадка на евроатлантическите ни джендърски мишки – пешки:

Мишка № 1: магнитските близнаци – богатири „Д.П. и Б.Б.“ като несъкрушим тандем извън закона, тандем на каишката на Посолството;
Мишка № 2: ротационната хармонична двойка „ Денков – Габриел“, която освен държавата вече подрива и Българската православна църква с поканата и поклона към политическия емисар, цереучник и капитан от турската армия – Вартоломей, съпровождан от нелегитимния си украински слуга Епафаний;
Мишка № 3: харвардските учени от канадската ливада „К.П. и А.В.“, представящи се за законни наследници на солунските братя Кирил и Методий;
Мишка № 4: активните борци „Х.И. и А.А.“ против извратения капитализъм на ГЕРБ и ДПС, а днес – техни любимци;
Мишка № 5: целокупната съдебна система на Нотариуса и Пепи Еврото заедно с техните политически – порно заведения за „черно тото“;
Мишка № 6: факирите от преуспелия и преялия БФС, които увековечиха статуквото и светлата памет на Б.М.;
Мишка № 7: неспиращите да крякат, вчесани и напудрени, мисирки по националните медии.

За колорит и авторитет да добавим и няколко световни джендърски мишки – пешки:

Мишка № 8: урсулите, мишелинките, борелите;
Мишка № 9: макронките, барабонките, нацитата;
Мишка № 10 до № 31: на върха на Хеопсовата пирамида, т.е. в центъра на шахматната дъска е суперменталният Байдън заедно с неговия неподсъден корумпиран син.

Наистина се сблъскваме с приказен свят от пешки и мишки на голямата шахматна дъска. Къде си Бжежински, за да си прибереш вересиите? Ако искаме дъската да не се взриви, ако искаме да ни има, нека не дразним руската Мечка и да проумеем, че живеем в епохата „Путин – Си“.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?