Connect with us

КОНСПИРАЦИЯ

Вече не си просто враг! Макрон, ти си терорист!

Медведев обвини Макрон в съучастие в терористичния акт: Вече не си просто враг!

Заместник- председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев класифицира и раздели всички, които имат отношение в терористичния акт до Москва. По думите му те са в три категории – изпълнители, организатори и съучастници. В третите вкара и френския президент Емануел Макрон. Медведев заключва, че френският лидер вече не е “просто враг”. Ето и цялата му публикация в Телеграм:

“За съучастниците в терористичния акт, извършен на 22 март в Crocus City Hall:

1. Изпълнители. За тях всичко е ясно: тези недоразвити гадове са заловени, водят се следствени действия с тях. Освен това е очевидно, че тази измет в никакъв случай не са религиозни фанатици, които са готови да умрат за вярата си. Те са примитивни убийци, наети за сравнително малко пари и обучени да стрелят. Просто животни, човешки боклук.

2. Организатори. При тях е малко по-сложно, поради което се разви легендата за отговорността на Ислямска държава, която екстремистите с радост потвърдиха. Но те винаги правят това, само за да увеличат капитала си.

Но истинските организатори все още се крият в сянката на Ислямска държава. Вече е публикувана първата информация от телефоните на наетите маниаци ясно показва националността на организаторите.

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

Това са чиновници на нацистка „Украйна“. В грозния им мозък се роди идеята да компенсират неуспехите на фронта с терористични атаки, което обаче не е изненадващо. Те ще трябва да отговорят по закон или по друг начин. По същия начин се справят с терористите по целия свят. Без давност.

3. Съучастници. Има много от тях. Кръгът им се разширява. Много по-интересни са други съучастници или международни спонсори на тероризъм.

И тук, уви, ситуацията е следната: това са висши чиновници на страните от НАТО.

Те са различни.

Да, поне Макрон (е от тях).

Неговата реторика, действията му и най-важното – санкциите му за тайни операции с режима на Бандера могат да бъдат квалифицирани като съучастие в терористичната атака от 22 март.

Затова любителят на стриди и шампанско се изпусна по голяма нужда толкова много, че беше принуден сам и чрез свои подчинени публично да отрече участието на Франция в терористичната атака.

Очевидно е, че Макрон и редица други западни лидери са спонсори на тази ужасна терористична атака. За това няма прошка.

Тук няма криене зад имунитети.

И оттук нататък те не са просто врагове на Русия.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?