Connect with us

ФОКУС

Авторът на „Дълбоката държава“ предупреди, какво бъдеще ни готви глобалният елит

Носителят на награди журналист, автор на популярната книга „Дълбоката държава“ и новия бестселър, наречен „Индоктриниране на нашите деца до смърт“, Алекс Нюман заяви, че стремежът на ООН за пълен тираничен контрол върху живота ни идва по-рано, отколкото можем да си представим.

„По-голямата новина, на която хората не обръщат внимание, е, че ООН се събира през септември и организира „Среща на върха за Бъдещето“, обяснява Нюман в интервю за USA Watchdog.

„Те ни казват, че ще проведат радикални и драстични реформи в структурата на ООН и в нейната власт. Помислете за това като за най-голямото заграбване на властта на глобално ниво досега. Генералният секретар на ООН (Антониу Гутериш) публикува кратки съобщения, в които призовава ООН да се превърне в единна световна диктатура начело с него“, коментира писателят.

„Казват, че кризата може да е климатична, икономическа, екологична, пандемична, криза на черния лебед или може би нещо от космоса. Така че, общо взето, всичко може да бъде криза и когато Генералният секретар обяви криза, цялата власт и авторитет ще отиде в ООН“, предупреждава журналистът.

По думите му това е като празен чек за богатството и свободата на всеки човек на планетата и това ще се случи скоро. „То е неизбежно. Това предстои през септември в ООН и е заграбване на властта с исторически размери“, подчертава Нюман.

„Те (глобалистите – бел.ред.) знаят, че разполагат с малко време, и се стремят към големия удар. Това наистина е среща на върха за едно тиранично бъдеще„, смята писателят, като пояснява: „Те искат контрол върху всеки аспект от живота ви.“

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

Според него едно от интересните неща, свързани с конференциите на ООН, е, че те са напълно открити и прозрачни по отношение на факта, че смятат, че на планетата ни има твърде много хора. „Ние заемаме тяхното пространство и консумираме техните ресурси. Те го казват открито“, отбелязва журналистът, като добавя: „Казват, че има твърде много хора, които раждат твърде много бебета, и ние трябва драстично да намалим броя на хората на планетата. Те разполагат с цяла агенция, посветена на това, наречена Фонд за населението на ООН.“

Както отбелязва USA Watchdog, един от сигурните начини да убиете много хора за кратко време е войната.

„Те, глобалистите, Дълбоката държава, злодеите и болната клика, са осъзнали от много дълго време, че войната е най-добрият механизъм за постигане на тяхното тоталитарно единно световно правителство“, посочва Нюман.

Той е категоричен, че това не е спекулация от негова страна. „Това е, което те казват. Техният план е война, глад, енергийна криза и икономическа криза. Всичко това са инструменти и катализатори за ускоряване на тази програма“, уточнява писателят.

„Ако милиони души загинат в Третата световна война, и няма значение дали става дума за Иран и Израел, или за Китай и Тайван, или за Украйна и Русия, наистина няма значение, те искат да има милиони мъртви души, така че хората да се откажат от принадлежността си към националната държава, самоуправлението и индивидуалната свобода и да се откажат от всичко – пари или свобода, от всичко, за да спрат това“, смята журналистът.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?