Connect with us

СВЯТ

Във Франция уличиха Урсула в корупционни схеми

Лидерът на партията на френската партия „Патриоти“ Флориан Филипо заяви, че ръководителят на Европейската комисия (ЕК) Урсула фон дер Лайен е била хваната в престъпление заради корупционна схема.

Френският политик сподели статия във френското издание „Liberation“, в която се казва, че фон дер Лайен е „хваната в крачка“ заради непотизъм. Според изданието председателят на ЕК е създала позиция със заплата от 20 хил. евро на месец, за да назначи на нея своя съпартиец Маркус Пипер.

„По своята същност ЕС е дълбоко корумпирана система, тъй като генерира колосални суми пари, но не разполага с никакви механизми за контрол и баланс и няма никаква легитимност!“–отбеляза Филипо.

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

Той също така призова Франция да напусне Европейския съюз и „да въздаде справедливост“.

Критично припомня, че по-рано лидерът на френската партията „Патриоти“ Флориан Филипо заяви, че Третата световна война наближава заради „най-добрия гълъб на НАТО“ – френския президент Еманюел Макрон. „Дълбоката държава приближава Третата световна война и първите, които ще пострадат от това, очевидно ще бъдат европейските страни, като се започне от Франция, заради най-добрия гълъб на НАТО Макрон“, отбеляза политикът.

Преди това беше съобщено, че висши европейски прокурори подхванаха разследване на твърдения за престъпни действия във връзка с преговорите за ваксини между фон дер Лайен и главния изпълнителен директор на фармацевтичния гигант Pfizer.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?