Connect with us

БЪЛГАРИЯ

Мафиоза Борисов забавя, но не забравя, дълго още ще отмъщава на Рашков за онзи арест

Един от арестуваните по аферата с митниците и обявени за контрабандисти г-да Димитрови – а именно бащата Марин – е онзи, който е разказал на Бойко Рашков, докато е бил вътрешен министър, че мутрата Борисов е заплашил бившия шеф на фонд „Земеделие“ Светослав Симеонов, че ще яде колбаси от месо на негови близки. Рашков тогава орева света с тези показания, които сами по себе си са от типа „Една жена каза“, но според Рашков били „много надеждни“.

По показания на същия този Марин Димитров в качеството му на директор на Агенцията по рибарство и аквакултури за предлаган подкуп оставка подава и зам.-министър на МВР от ДПС – Раиф Мустафа. Иначе Рашков само бегло ги познава.

Марин Димитров (най-вляво), синът му Стефан, Бойко Рашков (в средата) и вече бившият главен секретар на МВР Живко Коцев.

А пък сега Рашков твърди пред Генка Шекерова („Свободна Европа“), че синът – Стефан Димитров – имал в телефона си не само снимки с гл. секретар на МВР Живко Коцев, но и с министъра Калин Стоянов. Откъде знае Рашков това, ако само бегло ги познава?

Рашков направи турне с интервюта пред удобни журналисти последните два дни (дотук преброих 3). Не пелтечи като другите случайници и като Мон Пти Женерал по bTV, ама разпъргавяването му в опит да обърне общественото мнение е многозначително. А Борисов забавя, но не забравя. Дълго още ще отмъщава на Рашков за онзи арест.

Елена Кодинова, журналист

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?