Connect with us

СКАНДАЛ

Тагарев още ли не си си подал оставаката, вече си на мушката на коалиционния партньор ГЕРБ

Тагарев още ли не си си подал оставаката, вече си на мушката на коалиционния партньор ГЕРБ

НЯМА КРАЙ: Тагарев вече е на мушката и на коалиционния партньор ГЕРБ

Шефът на отбранителната комисия в НС се оплака от дива цензура във ведомствения вестник „Българска армия“

Нечувано – шефът на парламентарната комисия по отбрана и депутат от ГЕРБ Христо Гаджев се оплака от цензура, приложена от… военното министерство. Гаджев обяви, че е станал жертва на съкращения в интервю, дадено от него за ведомствения вестник „Българска армия“, ръководен от Информационния център – вече под шапката на Тодор Тагарев.

След скандала със съветника му Мустафа Емин, а от вчера и с уволнението на социалистката и бивше пресаташе на Димитър Стоянов (главсек на президента Румен Радев – б.р.) Жанет Пашалиева от служба „Военна полиция“, за които първа Lupa.bg ви информира, ястребът отново е подложен на атака – този път от коалиционния партньор ГЕРБ в лицето на Гаджев.

Не е ясно дали това не е плод на координирана атака, но ето какво пише народният избраник днес:

„Тази седмица дадох интервю за в-к Българска армия. Оказа се, че съм станал обект на редакционна цензура. На някого не се е харесало следното заключение и го е изтрил:

„В момента се остава с впечатлението за забавяне в правителството на подкрепата за Украйна. Само с приказки не става.“

Това ми се случва за първи път. Очаквам да получа отговор защо се е случило (не е заради големината на интервюто). Надявам се медийната политика на МО да не е в стила на партиен стенвестник“, бесен е Гаджев.

EXPRESS TV

* * *

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА