Connect with us

СКАНДАЛ

Това е Мартин Драгулев, който замества Кирил Петков във всички фирми и сдружения

  • В тази „ротация“ се крие причината да бъдат фалшифицирани документите на сдружението „Да запазим Корал“
  • Лена Бориславова пази обясненията за „Корал“ за съда, отказва се от имунитета си
  • Близката до Кирил Петков отново ще бъде в листите на ПП-ДБ за парламентарните избори

Това е г-н Мартин Драгулев, който замества Кирил Петков във всички фирми и сдружения, когато Петков става министър. Според мен в тази „ротация“ се крие причината да бъдат фалшифицирани документите на сдружението „Да запазим Корал“.

Защото няма проблем Кирил Петков да напусне. Никой не го държи насила. Но няма как да сложи Драгулев на мястото си в УС – той не е член на сдружението.

А Петков е държал да го сложи там, за да има контрол. И днес виждаме как: Лена и Никола в кантората за офшорни фирми на Гугински и Джингов правят ала-бала с документите, сглобка на подписи в педеефите и бум в регистъра да стане ротацията. https://www.facebook.com/martin.drve

Лена Бориславова пази обясненията за „Корал“ за съда, отказва се от имунитета си

Близката до Кирил Петков отново ще бъде в листите на ПП-ДБ за парламентарните избори

Лена Бориславова се кани да даде отговори дали са фалшифицирани подписите по казуса със Сдружение „Да запазим Корал“ „в зала“. Това коментира тя във Фейсбук след въпроси на гражданин под свой статус по темата, в който на практика не казва нищо. Явно Бориславова има предвид съдебна зала, защото уточнява: „Дотогава по съвет на адвокати ще замълча. Най-малкото за да не става ясна защитната стратегия и да ѝ противодействат с ДАНС и други приятели.“ „Съжалявам, че не мога да говоря. И на мен би ми било по-лесно“, пише още Бориславова, която също е адвокат.

Тя говори, че случаят е поредна политическа атака в навечерието на предсрочни парламентарни избори. „Предстои истината за случилото се и за сигнал подателите на ДАНС да стане явна в съдебната зала“, посочва Бориславова. Тя се заканва да се откаже от имунитета си в момента, в който бъде пречка за разследване. Бориславова в момента няма имунитет. Ще получи такъв, ако стане кандидат за депутат, а след това и народен представител.

Историята около „Корал“ беше извадена от „Биволъ“ преди дни, след години мълчание по темата. Според публикацията Кирил Петков е станал служебен министър на икономиката с цената на фалшифицирани документи и фактическа измама, представени на Агенцията по вписванията от Лена Бориславова. „Биволъ“ твърди, че в случая с изваждането на Петков от „Да запазим Корал“ има документи с фалшифицирания подпис на председателя на сдружението Атанас Русев. Става дума за пълномощно и протокол от заседание на ръководството на сдружението. Русев също хвърли обвинения, а Кирил Петков пък го обвини за връзки с Румен Николов – Пашата, една от водещите фигури в СИК.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?