Connect with us

СПОРТ

Протестът беше организиран дни преди това, полицията имаше пълната информация

Футболен рефер:„Този протест (в четвъртък, по време на мача България-Унгария) беше организиран дни преди това, полицията имаше пълната информация и организационно на места се пропука и допусна недомислици, поради които се стигна до тези безредици. Няма как този протест да бъде мирен, при положение, че ще участват фенове на отбори.

Голяма част от феновете бяха на този протест, защото не бяха допуснати на стадиона. Футболът е за хората, трябва да намерим начин как да ги поканим там, не да търсим начин да ги изгоним от там”. Това заяви Павлета Рашкова, футболен рефер, който получи престижно назначение от УЕФА и журналист в студиото на предаването „Офанзива с Любо Огнянов”.

Вандалстването е грозната страна на нещата, не би трябвало да се случва на протест. Въпросът е има ли провокация, от кого идва тя, обясни тя.

Футболният рефер и журналист каза, че по време на протеста не е имало бой между феновете, те са били обединени както преди 30 години – на 17 ноември 1994 със златния гол на Емо Костадинов, когато България победи Франция.

„Бихме били големи наивници, ако смятаме, че българският футбол при каквото и да е ръководство би тръгнал стремглаво нагоре”, заяви Рашкова. Тя определи Илиян Илиев като един от най-добрите селекционери на България.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?