Connect with us

СПОРТ

Борислав Михайлов подава оставка

Президентът на БФС Борислав Михайлов е решил да подаде оставка. Това пише „Фокус“, позовавайки се на свои източници в централата на БФС.

Това ще се случи другата седмица. По-рано тази вечер Михайлов е информирал колегите си за взетото решение.

По-рано днес президентът на БФС направи първото си изявление след разпита в Комисията за противодействие на корупцията.

„Ще получите отговори на всички въпроси другата седмица. Имаме колективен орган, който ще съберем и на който аз ще кажа какво ще направя. Там ще получите отговори на всички въпроси, включително и финансови, за дейността на БФС„, заяви Михайлов.

След като над три часа дава показание лаконично обясни за какво е бил питан:

„За такива неща, които интересуват обществото и вие (журналистите) ги пишете – финансиране, разходване на средства, абсолютно всичко„.

Той допълни, че не чувства вина за случилото се вчера, защото УЕФА е организатор на двубоя и е преценила, че той трябва да е без публика.

„Естествено, че чувствам вина, но за вчерашния мач не чувствам никаква вина, защото това е мач на УЕФА и УЕФА решава къде, кога да се играе и дали да е с публика, или без публика. Имам голям морал„.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?