Connect with us

ИСТОРИЯ

Първата в света цветна революция е Червената революция (Великата октомврийска социалистическа революция) на Ленин и Троцки

Отдавна не съм припомняла, че първата в света цветна революция е Червената революция (Великата октомврийска социалистическа революция) на Ленин и Троцки, финансирана от немски и американски банкери с немско-хазарски произход.

Ще оставя на страна спекулациите за сценарий (много неща говорят в тази посока), фактите такива, каквито са известни:
1. От месеци Пригожин критикува централното военно командване за не достатъчно интензивно водене на войната, за липсващи снаряди, реално призовава за кръвопролитие, без оглед цивилните жертви в Украйна, печели симпатии на тези, които искат бърз изход, независимо на каква цена.

2. Започналата вчера акция не е спонтанна, а добре подготвена, твърде малко е времето между предполагаемата атака над „Вагнер“, заявлението на Пригожин и тръгването на колоната с бойци на частния контрактор към Ростов, за да е без предварителен план.

3. Почти моментално Пригожин получава подкрепа от олигарха Ходорковски и лидера на комунистическата партия на Русия (оформя се тандем Ленин-Троцки), казват, че силно замесена е и администрацията на Курска област. Тук в скоби, при последните, мисля, президентски избори, немските телевизии изпздаха в оргазъм от добрия резултата на олигарха-шеф на комунистическата партия на Русия, мисля, че беше Зюганов, още тогава писах, че има всички знаци комунистическата партия да е немски проект, каквато е и винаги е била историческата традиция.

4. Путин прави заявление, в което изрично споменава, че няма да допуснат нова 1917 година, както и че става опит за държавен преврат.

5. За съжаление, добрите опции свършиха, по всичко личи, че следва прочистване на прозападните олигарси и покрай сухото ще гори и суровото, ръцете на руското ръководство са развързани за пълна мобилизация (вече обявена от Украйна), поради очевидната ненадеждност на частните армии.

6. Надделяване на олигарсите ще предизвика същото с обратен знак и още по-голяма степен на непредвиденост, вече имаме историческия ориентир – 1917г.

7. Българските мисирки още ли не са се събудили?!?

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА