Connect with us

ИСТОРИЯ

История на съвременните събития

От стотици години англосаксонските пирати искат да колонизират замите на изток

Всички приемат като аксиома тезата, че битката е против създаване на ос Германия-Русия и, някак си, се предпоставя, че това е добре и за Германия, и за Русия.

Дали?

Романови са немска династия, с корени в Първия райх, а още по-надълбоко – черната римска аристокрация. Първата им работа след завладяването на Русия е да закрепостят местното население, което се е състояло изцяло от свободни хора, да направят църковна реформа, приближаваща християнството до католицизма и на по-късен етап да фалшифицират така историята, че да изглежда, че от тях започва цивилизацията по тези земи, заличавайки спомена не само за Тартария, но и за Владимировското княжество.

Когато един от последните руски императори от династия Романови – Александър Втори Освободител (от крепостничеството) и Александът Трети Миротворец се опитват да направят нещо за народа, започва серия подмолни действия, инспирирани от Ватикан-Райхския център и прокситата им в банковото лоби на САЩ, с католически и райхски корени, за да унищожат в зародиш идеята за независима от Ватикан-Райха Русия. Така при Николай Втори стигнахме до болшевишката революция, спонсорирана от немски и американски банкери, като първите търговски и икономически договори, подписани от съветската власт са изцяло в изгода на спонсорите, а Троцки избива десетки хиляди казаци, местно свободно население на Русия, като единствените, които могат да се противопоставят на съветската власт. Когато Сталин застава начело на държавата и се опитва да я укрепи, отново Райха, този път Трети, в сътрудничество и по внушение на фашисткият папа Пий XII, напада Русия. Тук вече всички знаем историята и жертвите.

Сталин е отровен от хазарската мафия, покрай делото за лекарите-убийци и, искам само да напомня, родният език на хазарската мафия е идиш, език толкова близък до немския, че като немскоговоряща без проблем го разбирам, без никога да съм го учила. Сталин е сменен от хазарина Хрушчов, сънародника му Брежнев и така до Путин, за когото се говори, че е татарин, тоест, кавказец като Сталин. Само че шефът на Газпром дълги години е етническият немец – Милер, за Газпром казват, че е държава в държавата.

Това, което искам да кажа е, че Германия, която уж нямала колонии, реално в продължение на столетия разполага с най-богатата и при това териториално близко колония – Русия.

Русия се опитва на няколко пъти да се изскубне от крепостническо-колониалната хватка – при Емелян Пугачов, при Сталин, може би и сега (все още е рано да се каже каква е целта).

От „сътрудничеството“ между Русия и Германия винаги е печелела само Германия. Спомням си много добре какви мъки бяха, докато Путин безуспешно се опитваше да убеди Германия да изнесе производства, съответно да отвори работни места в Русия, същата Германия, която безпроблемно инвестираше в Китай по същото време.

Знам, че хвърлям камък в блатото, но моето мнение е, че в момента наблюдаваме опит за еманципация на колониите от Райхско-Ватиканския управленчески център, като колонии са не само Русия, Индия, Китай и Африка, но дори САЩ, Великобритания, Канада и Австралия (при последните не виждам да мърдат, в мъртва хватка са).

На пръв поглед битката изглежда неравна, но съвсем не е така, Райхско-Ватиканският център управлява политически и финансово всичките си колонии и битката се води между колониите, успели да си спечелят частична (само частична) самостоятелност и навсякъде това е война на два фронта – срещу вътрешните, подчинени на Райха-Ватикан предатели и срещу напълно овладяни от Райха-Ватикан външни проксита.

Руски войници на лов за „Леопарди“!

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА