Connect with us

КОНСПИРАЦИЯ

Простото Марче от село извика Митрофанова да се обяснява за смъртта на Навални, защо бил умрял от тромб в сърцето???

  • Простото Марче от село извика Митрофанова да се обяснява за смъртта на Навални, защо бил умрял от тромб в сърцето???
  • Простото Марче от село извика Митрофанова заради смъртта на Навални: „Защо бил умрял от естествена смърт“ (съсирек в сърцето образуван в следствие позната ваксинация)?
  • Говори се, че западни служби са принесли сакрална жертва, за да направят скандал. Бил починал веднага след посещение на „адвокат“. Предишния път пак беше отровен „от Новичок“ след среща с адвоката му.
  • Жена му го била навила да се „прибере“ в Русия а тя самата се веселяла с по млади от нея любовници по тропически дестинации.
  • Украинското разузнаване потвърди за смъртта на Навални

Посланикът на Руската федерация в България Елеонора Митрофанова е била извикана на среща във външно министерство заради смъртта на Алексей Навални. На срещата се е явил Валентин Солодкин, временно управляващ посолството, съобщиха от министерството.

„Пред него бе направен демарш, с който се изразява възмущението на българската страна от смъртта на руския опозиционния лидер Алексей Навални на 16 февруари 2024 г. в наказателната колония в Сибир, където бе несправедливо изпратен“, пише в съобщението на МВнР.

Шефа на разузнаването на Украна, Буданов потвърди, че смъртта на Навални е от тромб!

„От българска страна бе отправен призив властите в Москва да проведат незабавно максимално прозрачно, задълбочено и обективно разследване, включително с ангажирането на независима международна комисия, и да изяснят всички обстоятелства, свързани със смъртта на А. Навални. Изразено бе очакване в най-кратък срок виновните лица да бъдат подведени под наказателна отговорност“, съобщиха от МВнР.

Отправен бе апел тленните останки на Навални да бъдат незабавно предадени на семейството, което да бъде свободно да организира погребална церемония, се казва в изявлението.

„Българската страна призова настоятелно за незабавното и безусловно освобождаване на всички други политически затворници, включително на Юрий Дмитриев, Владимир Кара-Мурза, Иля Яшин, Алексей Горинов, Лилия Чанишева, Ксения Фадеева, Александра Скочиленко и Иван Сафронов, както и правозащитници, журналисти и антивоенни активисти, произволно задържани за мирно упражняване на човешките им права и противопоставяне на водената от Русия агресия срещу Украйна.

Изразена бе загриженост относно условията им на задържане и бе припомнено на руските власти, че забраната на изтезанията е абсолютна според международното право“, съобщават от министерство.

Шефът на украинското разузнаване: Може да ви разочаровам, но Навални наистина е починал от кръвен съсирек

Така той опроверга твърдението на Зеленски, че руският опозиционер е „убит от Путин“

Алексей Навални е починал заради откъснал се кръвен съсирек – тромб. Това заяви началникът на Главното разузнавателно управление на украинското министерство на отбраната Кирило Буданов на форума „Украйна. 2024“ в Киев, цитиран от украински медии.

„Мога да ви разочаровам, но това, което знаем, е, че той наистина е починал заради кръвен съсирек“, каза Буданов. На въпроса дали става дума за естествена смърт, началникът на ГРУ отговори: „Това е естествена смърт: „Да.“

Така той опроверга твърдението на президента Владимир Зеленски, че руският опозиционер е „убит от Путин“.

Алексей Навални почина на 16 февруари. За смъртта му в наказателната колония ИК-3 в селището Харп, Ямало-Ненецки автономен окръг, съобщи местният отдел на Федералната служба по изпълнение на наказанията. В същия ден RT и Телеграм каналът 112 писаха, че той вероятно е починал от кръвен съсирек. Анестезиологът и реаниматор Александър Полупан, лекувал Навални в Омск след отравянето му през 2020 г., постави под съмнение тази информация, като заяви, че политикът не е бил в риск от тромбоемболия.

Майката на Навални Людмила заяви на 22 февруари, че й е било показано тялото на сина й в моргата в Салехард. Тя също така заяви, че е подписала медицинското свидетелство, в което се посочва, че смъртта е настъпила по естествени причини. Тялото на опозиционера е предадено на майка му на 24 февруари, на деветия ден след съобщението за смъртта.

Сътрудниците и членовете на семейството на Навални смятат смъртта му в колонията за „убийство“ и хвърлят вината върху руското ръководство. Вдовицата на опозиционния активист Юлия Навална заяви, че според нея руският президент Владимир Путин е замесен в смъртта на съпруга ѝ. Кремъл смята обвиненията на Навална срещу държавния глава за „неоснователни“ и „хапливи“.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?