Connect with us

СВЯТ

Комуникацията с отвъдното не спира. Байдън говорил с още един мъртъв политик. Мина медиумите

За втори път в рамките на една седмица Джо Байдън твърди, че е разговарял със световен лидер, който е мъртъв, като отново демонстрира напреднал когнитивен упадък, пише сайта Modernity.

Този път Байдън твърди, че съвсем наскоро е разговарял с бившия германски канцлер Хелмут Кол за събитията от… 6 януари 2021 г. в американския Капитолий.

Проблемът е, че Хелмут Кол почина доста преди събитията от 2021 г., а именно през 2017 г. Той бе е германски канцлер в периода 1984-1989 г.

Говорейки в сряда по време на събиране на средства в Ню Йорк, Байдън заяви: „И тогава Хелмут Кол се обърна към мен и каза: „Какво бихте казали, г-н президент, ако вземете лондонския вестник „Таймс“ и научите, че 1000 души са разбили вратите на британския парламент, убили са няколко души по пътя навътре, за да откажат министър-председателя да встъпи в длъжност„.

За да не остане съмнение, че е грешка на езика, Байдън не само спомена Кол само веднъж. За връзката му с отвъдното той сподели и по-късно през деня.

По-рано Байдън твърдеше, че с него е говорил бившият френски лидер Франсоа Митеран, въпреки че настоящият американски глава нарече Митеран „германския канцлер“. Писа и за този случай, а новината може да прочетете.

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

Митеран беше на власт от 1981 до 1995 г. и, което е по-важно, той почина в далечната 1996 г.

От сайта Mofernity коментират, че „разумът на Байдън е изчезнал. Той смесва лидери от 80-те години на миналия век с такива от днес. Кой мъртъв лидер ще се насочи към Байдън следващия път? Белият дом продължава да омаловажава и игнорира ситуацията: Това със сигурност не може да продължава още дълго.“

Всъщност от Белия дом коментираха. Вече писахме, че говорителката на Байдън лисбийката Карин Жан-Пиер отговори на хаплив въпрос по темата, че подобна комуникация с мъртвите се случвала на всички нас.

Джо Байдън, президент на САЩ

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?