Connect with us

БЪЛГАРИЯ

Денков, сняг онлайн не се чисти

  • Нито се отстраняват аварии на електропреносната мрежа в онлайн заседание на МС
  • Денков: Свиквам МС онлайн за кризата. Пеевски му пише: Сняг онлайн не се чисти. Излез от топлия кабинет и иди при хората

Нежната мома Денков свика извънредно съвещание в Министерския съвет днес от 11:30 часа във връзка с тежката зимна обстановка в страната и бедственото положение в няколко области, съобщиха от правителствената пресслужба.

В срещата на живо и онлайн е предвидено да се включат министрите на вътрешните работи, на енергетиката и на отбраната, главният секретар на МВР, началникът на отбраната, ръководствата на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“ и Агенция „Пътна инфраструктура“, и областни управители, се посочва в информацията.

На новината за онлайн заседанието на Денков, отговори председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски:

„Изненадваща е изненадата на Министерски съвет и конкретно на министър-председателя от това, че първият за годината сняг наваля в края на ноември.“ Това коментира председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

И с недоумение научавам, че г-н Денков е свикал извънредно заседание на МС онлайн, допълва той.

Искам да се обърна към премиера: г-н Денков, сняг онлайн не се чисти. Нито се отстраняват аварии на електропреносната мрежа в онлайн заседание на МС, напомни Пеевски.

Хората очакват от изпълнителната власт да бъде до тях, когато е трудно и да им решава проблемите. Призовавам министър-председателя, който непрекъснато спори, че той е премиерът на правителството, да докаже това, каза Делян Пеевски.

Да напусне топлия и уютен кабинет, заедно с министрите да бъде там, в снега, където хората бедстват и да направи необходимото така, че минимална снежна покривка да не се превръща в бедствие за хората и държавата – без ток, с непроходими пътища и прекъснати комуникации, призова председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?