Connect with us

АКТУАЛНО

Референдумът на „Възраждане“ за запазване на българския лев има много по-голям смисъл

Референдумът на „Възраждане“ за запазване на българския лев има много по-голям смисъл от това да даде отговор на някакъв финансов въпрос. Става дума за това дали ние като граждани можем сами да решаваме съдбата си или сме оставили всички важни решения в ръцете на политическата каста. Съпротивата срещу референдума е съпротива на елита, който иска сам да решава всичко, а останалите българи да тънем в неведение и безропотно да изпълняваме спусканите отгоре нареждания. Ето защо е толкова важно да участваме на този референдум. Трябва да покажем на кастата, че сме по-силни. Нека покажем, че мнозинството българи имаме несравнимо по-голямо значение от самозабравилия се политически елит.
Петър Волгин

Гледах Асен при Лора. Няма нищо, ама наистина нищо общо с Кирил. Как си общуват двамата не мога да проумея. Какво ги свързва?! За какво си говорят. Мисля, че Кирил страшно много изнервя Асен с глупотевините си. Но по-лошото е, че когато Асен конструира някаква схема, Кирил почти я проваля с няколко разперени движения, напълно хаотични, с апломб и в процеса на хилене. Ситуацията се крепи на думичката „почти“.
Калина Андролова

В живота ми едно е най-важното нещо. Вечер, когато погледна в сърцето си, да не видя нищо, от което да ме е срам да се погледна в очите пред огледалото! Няма значение какво казват хората, какво смятат за добро и зло, как ме наричат или как ме отричат, сърцето е това, което определя какви сме. И се моля никога да не дойде момент, в който да се срамувам от нещо, което съм направила. Бог ни гледа отвътре. За него трябва да сме достойни!
Елена Гунчева-Гривова

Кирил Петков е най-смешният и макабрен образ на политическия ни свят. Нова версия на героя на Алеко. До Харвард и назад. Продължава да е лидерско лице на ПП, а сега и на коалицията ПП/ДБ, което е катастрофа за ДБ. Недоспал и несресан Кирил Петков ни призовава Законът за домашното насилие да придвижи държавата ни напред. Това ще го преживеем. Обаче Киро да ни говори за компетентна финансова политика, това е гьонсуратлъкът на всички времена. Тези, дето потрошиха държавата, докараха я до предфалит и пр. Да се лидира коалицията ПП/ДБ от комиксовия герой е фатално за общата коалиция, но най-вече за претенциозните ДБ.
Калина Андролова

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ВАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАРНИЦА, ДОМ