Connect with us

АКТУАЛНО

СКАНДАЛ: И ПП-ДБ започна да гони репортери

Николай Караколев бе изведен от охранители под ръка – опита да саботира пресконференцията на коалицията

След скандалното поведение на лидера на Вгъзраждане Костя Копейкин, който си позволи със словесни шутове да изгони репортера на БНТ Цвета Стратиева, по-известна като Флора, от закриването на предизборната му кампания, явно почеркът срещу представители на т.нар. четвърта власт вече се припознава и от други политически сили.

Днес пресконференцията на коалицията, останала втора на последните предсрочни парламентарни избори – Продължаваме промяната-Демократична България, започна със закъснение и с мощни викове нейде из залата, наета за целта.

А секунди след изстъплението авторът на крясъците – репортерът Николай Караколев, който от месеци обсажда я с изцапано бельо, я с обвинения, че е ритан и блъскан двамата лидери на ПП Кирил Петков и Асен Василев, бе изведен от охраната.

От кадри от събитието стана ясно, че върху него се е наложило да бъде упражнена и сила, тъй като той упорито отказваше да напусне мястото за пресконференцията, иначе преминала по-скоро като брифинг, след като лидерите на обединението не дадоха възможност на журналистите за никакви въпроси.

Част от гилдията реагира остро срещу решението на политиците да изгонят неудобния Караколев, но други напомнят, че той не им е колега, а самозванец, платен от чужди партийни централи.

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ВАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАРНИЦА, ДОМ