Connect with us

СЕНЗАЦИЯ

Киро и Лена въртят любов от година! (Всичко за аферата, тайната квартира и нощувката в Солун)

Вече няма никакво съмнение – напук на всички клетви за вярност към канадската си съпруга Линда, премиерът Кирил Петков има интимна връзка с говорителката на правителството Лена Бориславова.
Слуховете за тяхната близост се носеха още когато той бе назначен за министър-председател, но и двамата умело ги парираха. Нещо повече – пускаха се контраинформации, че всъщност Лена има отношения с Ицо Хазарта (и това е вярно, само че е било по-назад във времето), а че Кирил е особено близък с друга дама от екипа си – Яна Балникова. Вероятно целта е била да се парира разкритието за истинския любовен пожар, в който и двамата горят.
Новината за тяхната афера дойде като ураган в края на миналата седмица, когато бе разпространено скандално 30-секундно клипче от входа на жилищна кооперация, в което Кирил Петков опипва задните части на Лена, последвало от ново видео, прясно-прясно заснето в Солун, където двамата са на вечеря с трети човек в 5-звезден хотел и се държат като официална двойка.
Развод на секундата!
Така семейството на Линда Петкова и особено едната й сестра и нейна близначка Шерил Ан са агитирали премиершата да отговори на болезнения удар, който съпругът й Кирил Петков се оказва, че й нанесъл точно преди година – на 20 юни 2021 година.
Записи от камери на стълбище в жилищна сграда, където се помещават апартаменти за гости в столицата, показват сензационно как съветничката на Петков и шефка на кабинета му Лена Бориславова, отключва вратата на жилището, докато зад нея тогавашният министър на икономиката протяга ръка под полата й. Спекулациите дали Петков се държи за парапет, а не опипва Лена, която рязко се обръща, когато във видеото ръката на бъдещия премиер се пресяга под кръста й, стигнаха върхова точка, след като се проведоха и публични спорове дали на стълбите има парапет или не. Е, няма…
Всъщност кооперацията, която не намира на столичната улица „Уилям Гладстон” 49 помещава два имота с няколко апартаменти, които се отдават на гостуващи чужденци или желаещи инкогнито българи, установи наша проверка. Най-големият удар върху Линда Петкова след излизането на записа със съпруга й и Лена е, че малко преди това двамата са отпразнували 21-вата годишнина от брака си. Канадката Лена, оставила ранчо от 10 акра с четири спални, семейството, сестрите, зетьовете, племенниците и баща си в родината, за да последва Кирил Петков в България, се почувствала повече от омерзена. Малко преди двамата с Лена да лъснат на записа, Кирил и Линда отпразнували романтична годишнина от сватбата си в луксозно, но дискретно заведение в столицата, а преди това русата сладкарка направила специална торта за рождения ден на съпруга си. Именно това най-силно омерзило Линда, която дава мило и драго, за да спестява на отрудения си от работни и коалиционни интриги съпруг нерви, а той й се отплаща с публични изневери.

Най-абсурдното е, че Лена Бориславова, а и самият Кирил Петков не отричат, че именно те са героите от записа на стълбището, нито твърдят, че е монтаж видеото с участието им, но пък така и не отговориха защо двама души с жилища в столицата, делящи едно работно място всеки ден, имат нужда да наемат апартамент за гости в неделен ден в София, в който да се приберат в 8,30 часа сутринта. Не че и някой попита когото и да е от двамата замесени. Една от версиите, разпространявани от техни близки, е, че целта на срещата в този апартамент е била да се положат основите на бъдещата партия „Продължаваме промяната” и че в по-късен етап в апартамента се присъединяват и Асен Василев и Даниел Лорер – информация, която няма как да бъде верифицирана, а и никой от останалите замесени не я е потвърдил.
Слухът, че „любовното гнездо” е взето чрез платформата „Airbnb” за наемане на частни жилища вместо хотели, също се оказа неверен. Апартамент „Уилям Гладстон”, както се нарича имотът, в който са отседнали за кратък „отдих” Лена и Петков, може да се открие за резервация през една от най-големите компании за запазване на ваканционни жилища у нас, установи „Уикенд”. Любопитното е, че апартаментът вече не се отдава на гости и няма срок, в който жилището, което лъсна като любовно гнездо да може да бъде наето занапред.
Че Лена и Петков са били повече от веднъж в жилището, говори фактът, че двойката е снимана как влиза в апартамента в осем и половина сутринта – нещо невъзможно, ако отива за пръв път, тъй като настаняванията в апартамента започват от 13 часа. Улеснение за всеки дискретен влюбен е и начинът на плащане на резервираната стая.
„Този обект за настаняване приема само пари в брой. Данни за кредитната карта са необходими само за да гарантирате вашата резервация”, пише в описанието на апартамента. Оттам обаче освен личната карта на госта, направил резервацията, изискват и представяне на кредитната карта на място при настаняване. Че апартаментът е за „тихи занимания”, изрично гласи и описанието – „стая за меден месец” и „в това място за настаняване не могат да се провеждат момински или ергенски партита и други подобни празненства”, пише в изискванията за наемане.
Повечето от отзивите на наели вече жилището двойки са, че е чудесно, но банята е малка, а климатикът не топли добре. Отзив от страна на двойка, наела жилището около датите 18-21 юни 2021 година – няма, установи проверка на „Уикенд”. Подозрително е, че апартаментът вече не фигурира за отдаване в платформата за хотелски услуги, а от други сайтове за отдаване под наем също няма опция за наемане, като всички възможни дати през идните два месеца са „невъзможни за резервиране”, провери на място екип на вестника. Съседи от кооперацията категорично отказаха да коментират дали са виждали Кирил Петков и Лена тук. Интересното е, че мястото е било посетено и от хора от ДАНС в понеделник, които са инструктирали живущите да не говорят с медиите.
Въпреки болката и омерзението, и страха как скандалните записи ще се отразят на трите им дъщери, Линда Петкова продължава да пази мълчаливо достойнство, преструвайки се, както и досега, че Кирил Петков просто работи с Лена и с това приключва всичко. Докато вицепремиерът Калина Константинова, Асен Василев и семейство Лорер са близки до Линда и Петков, то Лена Бориславова е изцяло протеже на премиера и негова креатура в професионално отношение. Затова и двете така и не са разговаряли след избухването на скандала, а Линда продължава да върти сладкарницата си и да агитира приятелите си да осиновят намерените от нея котенца, които с дъщерите си спаси и ваксинира. Нито дума за резила, в който я вкара съпругът й, не е обелила досега госпожа Петкова, която понесе втори удар, само броени дни след изтичането на видеото с кадрите от „парапетния скандал”.
Този път вместо на делова вечеря в Солун, където трябвало Петков да присъства с Лена Бориславова като събитие, част от Процеса за сътрудничество в Източна Европа, двойката бе снимана на раздумка в ресторанта на 5-звездния хотел „Хаят” заедно с дипломата ни в Гърция Валентин Порязов. Вместо на срещата, на която присъстват евролидери като Шарл Мишел, председател на най-върховния орган на ЕС – Европейския съвет и премиери и министри от региона, Петков и Лена бяха изловени рамо до рамо в лъскавия хотел в крайморския град.
По-скандалното е, че двойката пътувала с правителствения самолет „Еърбъс”, а дори и Бориславова призна, че ползването на самолета се наложило, за да не се движат с Петков осем часа с кола. „Това беше регионално събитие с всички регионални лидери, с участие на Олаф Шолц и Шарл Мишел. Провеждаше се регионален форум. По друг начин можеше да се използва другият самолет, който е по-малък, но той се използваше от президента Румен Радев. Другият вариант беше да се пътува 8 часа с кола, докато държавата е в криза, и да се използва това време за нещо друго”, обясни красавицата. Само дето пътуването до Солун е не 8, а около 3 часа и половина… А именно Кирил Петков беше този, който се възмущаваше от разхищението на държавни средства, и се заканваше, че ще идва с велосипед на работа!
Лена отрече премиерът да е отсъствал от срещата с останалите евролидери, въпреки че снимки от събитието показаха, че евролидерите вечерят на делова раздумка без Петков, чийто стол на масата е празен. Наложи се срама на българския премиер да измие гръцкият му колега и домакин Кириакос Мицотакис, който публикува в социалните си мрежи как се ръкува с Петков, но далеч след началото на вечерята. Според обяснението, Петков бил закъснял за деловия ангажимент, и то сериозно, тъй като имал други дела в Солун.
За какви дела става въпрос, Линда Петкова по баща Макензи дори не коментира, но втората порция от скандала с Лена и съпруга й, напълно обезверили младата майка и бизнесдама. За Лена пък из целия Министерски съвет вече се шушукало, че младата харвардска възпитаница е срам за правителството. Причината – масово чиновници припомнят, че смуглата красавица бе уж щастливо сгодена за депутата и зам.-шеф на парламента Мирослав Иванов, ала паралелно поддържаше афера с колегата му Христо Петров-Хазарта. За клюките за интрига между нея и Петков се говореше само с присмех, но вече чиновници, а дори и хора от най-близкото обкръжение на Петков са на мнение, че където има дим, има и огън.
Затова и в последно време вицепремиерите Калина Константинова и Асен Василев странели от красавицата, тъй като Лена прекалила в разиграването на коня си из коридорите и чаршафите на властта, а и двамата били твърде близки с Линда, за да предпочетат „другата” в обкръжението си.
Всъщност според източниците на „Уикенд” в момента има разрив
Спали са в една стая в Солун – апартамент 201 А
ДАНС разпитва служители на НСО дали те не са заснели клипа
ДАНС и НСО са вдигнати на крак, за да издирят кой е автор на краткия видеоклип, запечатал премиера Кирил Петков на маса с Лена Бориславова и извънредния и пълномощен посланик на България в Гърция Валентин Порязов в 5-звездния хотел „Хаят” в Солун.
Миналия петък вечерта премиерът отлетя за Солун с правителствения самолет в компанията на Бориславова, като официалната информация на правителствената пресслужба е, че той е участвал във вечерята на високо равнище на Процеса на сътрудничество в Югоизточна Европа (ПСЮИЕ). Видеа и снимки от тържествената вечеря обаче не удостоверяват присъствието на Петков и Бориславова на събитието.
Напротив, вижда се, че от поканените световни лидери единствено Кирил Петков отсъства от трапезата. Според някои причината премиерът да не отиде на събитието е, че не е било предвидено място за съветничката му „и още нещо” Лена Бориславова на трапезата. Обиденият Петков се появил чак на финала на церемонията, около 22 часа вечерта, затова го няма на нито една снимка или видео.
По-интересното обаче е, че още в петък късно вечерта, броени часове след като видеото и снимките се появяват в медиите, Кирил Петков се е обадил гневен на шефа на ДАНС Пламен Тончев с искането спешно да бъде открит авторът на краткия видеоклип. Подозрението на премиера и неговата съветничка и дама на трапезата Лена Бориславова е, че 6-секундното видео е било направено от бодигард на НСО, който го е препратил на „заинтересовани лица” и така то е изтекло в медиите.
В Солун Кирил Петков е бил придружаван от четирима бодигардове на НСО. Двама от охранителите са били на съседната маса и не са изпускали от поглед компанията, така че именно те са заподозрени, че са снимали видеото. Бодигардовете са били разпитани още сутринта на следващия ден. Те категорично са отрекли да са автори на клипа. Според наш източник, ДАНС са привикали и шефа на НСО ген. Емил Тонев за разпит и обяснение. Възможно е отново да му бъде поискана оставката.
Според друг наш източник обаче видеото не е направено от охранителите на НСО, а от почиващи по това време в хотела българи. В петък вечерта в „Хаят” са били отседнали общо 11 наши сънародници, настанени в 6 стаи. Именно някой от тях е идентифицирал премиера и Лена и докато преминава покрай ресторанта в градината на хотела, е заснел компанията. След това очевидно е пратил клипчето на свой приятел, заинтересован то да види бял свят.
По-интересното е, че според наш източник, Кирил Петков и Лена Бориславова са били настанени в една стая – просторния 100-квадратен апартамент 201А, който с изглед към градината. В момента цената на нощувката там е 530 евро. Охранителите от НСО са били в съседна стая. Премиерът и дамата му са си тръгнали още на следващата сутрин рано-рано, когато са се натоварили на правителствения самолет и са се прибрали у нас.

ВАЖНО!!! Фейсбук ни ограничава заради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще достигат до алтернативната гледна точка за събитията!?

Подходяща музика за любителите на йога.