Connect with us

ПОЛИТИКА

Борисов уволнява Тагарев

Борисов: Без Тагарев!

Остаряващия Борисов поиска военният министър Тодор Тагарев да бъде сменен на ротацията. Това заяви лидерът на ГЕРБ в кулоарите на парламента пред журналисти, предаде „Фокус“.

Той се позова на интервю от тази сутрин на министъра, в което на въпрос дали 100-те БТР-а са потеглили за Украйна, той е заявил, че са все още в София.

„Естествено, че трябва да има смяна. Това е неработещ министър, който на толкова високи нива работи, че му били виновни зам.-министрите, било му виновно МВР и всички останали на земните кълбета. Само той е на високите обороти“, отбелязва Борисов.

„В Секретно деловодство има справка и трябва да ви кажа, че аз не бих отишъл при Зеленски в никакъв случай преди да съм изпълнил решенията на парламента, а той не ги е“, добавя той

„Каквото и да ми напишат в този отчет (анализът за министрите бел. ред.), той работата не си е свършил“, категоричен е лидерът на ГЕРБ.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?