Connect with us

ПОЛИТИКА

Демократите се опитаха да предотвратят победата на Тръмп в Ню Хемпшир

Няколко видеоклипа от Ню Хемпшир показват, че гласоподавателите на Демократическата партия отчаяно са се опитали да провалят първичната кампания на републиканците, за да осуетят неизбежната победа на Тръмп в надпреварата за републиканската номинация, пише Modernity.

Забележително е, че демократите имаха възможност да гласуват на първичните избори на републиканците и го направиха масово за Ники Хейли.

CNN отбеляза, че докато 70% от гласоподавателите на Тръмп са регистрирани републиканци, 70% от гласоподавателите на Хейли са регистрирани избиратели, които не са обявили принадлежност. Тя е събрала само 27% от регистрираните републикански избиратели, а това са хората, които продължават да тъгуват по времето на Дик Чейни, отбелязва Modernity.

 

И така, кои са тези мистериозни 70% от нерегистрираните избиратели, внезапно подкрепящи Хейли?

Те са демократи.

Ето как се хвалят с това. На въпрос защо е гласувал за Ники Хейли, случаен гласоподавател отговаря, че това е вот срещу Тръмп, тъй като иска тя да се изправи в президентската надпревара срещу Джо Байдън. След това това гласоподавателят заявява, че се определя като демократ и отговаря, че ако на изборите трябва да избира между Ники Хейли и Джо Байдън, той би заложил на Байдън.

 

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

Ако това бяха истински републикански първични избори, в които могат да гласуват само регистрирани републиканци, Тръмп щеше да изтрие пода с Хейли и нямаше как тя да остане в надпреварата, пише Modernity.

Демократите знаят, че Байдън не може да победи Тръмп и затова правят жалки опити да прокарат Хейли сега, защото в почти всяка анкета тя губи от Байдън в проучвания, които ги изравят един срещу друг.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?