Connect with us

КОНСПИРАЦИЯ

Една година след внедряването на COVID-19 можем да кажем с увереност, че и тази епидемия е изкуствена.

Епидемията показа, че биологичното оръжие е много по-ефективна форма на атака от ядрената.
Такъв фактор като появата в Русия, Китай, Иран и т.н. на лидери, готови да пречупят глобалисткия проект за бъдещия свят, доведе световната „дълбока държава“ до извода, че е необходимо да се предприемат сериозни стъпки в мащаби, надвишаващи терористичната атака в Ню Йорк от 2001 г., за да могат да запазят влиянието си върху света.
Западната политическа система замръзна в екстремна концентрация на власт. Демокрацията им се срива.
В обществата се появяват нови линии на разделение. Даже ръководителят на Световната здравна организация /СЗО/ Тедрос Гебрейс обърна внимание на странността, за която отдавна се говореше – че коронавирусът не е с естествен произход, а е продукт на секретна лаборатория.
COVID-19 е бактериологично оръжие, предназначено да намали населението на някои страни, тъй като вирусът действа селективно. Така и СЗО потвърди част от хипотезата, че COVID-19 е биооръжие и че случаите на коронавирус по света са много неравномерни. Защо?
Почти 50 процента от всички официално регистрирани заразявания с COVID-19 са само в четири държави – САЩ, Индия, Бразилия и Русия. Китай успя навреме да се справи с вируса, което обаче не се „забелязва“.
СЗО цитират още един важен факт. Само на 10 държави се падат 70 процента от всички смъртни случаи – САЩ, Бразилия, Индия, Мексико, Великобритания, Италия, франция, Иран, испания и Русия.
Както вече писахме епидемията от коронавирус е командно-щабно учение на световната „дълбока държава“, насочено към затягане на контрола върху населението на планетата и към неговото съкращаване. Заради това от двете версии за произхода на коронавируса – естествен и изкуствен, все повече хора клонят към втората версия – че тази епидемия е изкуствена.
И все повече лекари със световна репутация говорят за това – че болестта COVID-19 се развива в противоречие със законите на класическата епидемиология и се характеризира със странни симптоми:
промените в белите дробове които се развиват на фона на заболяването, понякога не съответстват на самочувствието на пациентите. Например болни, които имат тежка пневмония, в началото могат да се чувстват много добре, но след това има рязко влошаване. Освен това пневмонията при COVID-19 често е трудна за откриване с рентгенови снимки, нещо, което не се е срещало преди от лекарите;
пациентите с COVID-19 не развиват пневмония в „чиста форма“, а нещо друго: „Това изобщо не е пневмония… Имаме работа с много специфично поражение на белите дробове. Този вирус ни устрои много изненади.“
Пневмонията се характеризира с възпалителен произход на болестта с микробен или микробно-вирусен патоген или с образуването на сложна асоциация от възбудители, след което се развива местен възпалителен отговор. При коронавируса стените на кръвоносните съдове и кръвните клетки са увредени, а белите дробове са мишена, но те не са мишена номер едно;
COVID-19 е сглобен от три части: коронавирус на прилепи, коронавирус на змии и компонент на HIV (вирус на човешката имунна недостатъчност) – гликопротеинов протеин. В природата такава комбинация не може да се получи. Разпространението, особено в Иран и Италия, предполага, че вече има различен щам (на вируса), тъй като той е много по-смъртоносен;
в днешно време има толкова високи, изключително интересни и модерни технологии за молекулярно генетични изследвания, че на практика нищо не е невъзможно. Въз основа на тези технологии можете да създадете например атенюиран щам на вируса, можете да създадете ваксини, химерни конструкции, много неща, дори да синтезирате средно способни вирусни частици. Този вариант теоретично е възможен;
взимаме вируса на прилепите, вземаме човешки клетки, наливаме вируса, извършваме определени манипулации и в крайна сметка получаваме вирус на прилепите, преадаптиран към хората. Това е напълно възможно, това е стандартен инструмент във вирусологията. Това се доказва от съпоставянето на някои събития.
На 5 август 2019 г. Ню Йорк Таймс публикува статия за затварянето на военната биологична лаборатория в САЩ от „съображения за сигурност“.
На 11 септември 2019 г. американският център за контрол и превенция на заболяванията съобщи за 450 случая на заразяване с неизвестна белодробна болест в 33 щата. Симптомите включваха случаи на пневмония, задух, кашлица, треска, гърчове и проблеми с дишането.
18-27 октомври 2019 г. в Ухан, Китай се проведоха Световните военни игри, в които взеха участие 200 американски военни.
На 17 ноември 2019 г. в Ухан беше регистриран първият случай на коронавирусна инфекция, сега известен като COVID-19. има основания да се смята, че САЩ са участвали в разработване на този вирус. В списание Nature Medicine от 9 ноември 2015 г. Има списък на организации, които спонсорират лабораторно експериментите на американски учени за създаване на мутантен вирус. Ето част от цитата: „Изследванията са подкрепени с безвъзмездни средства от Националния институт по алергия и инфекциозни болести и Националния институт по стареене на Националните здравни институти на САЩ (NIH), Националната природонаучна фондация на Китай, както и финансиране от линията USAID-EPT-PREDICT от Алианса за екологично здраве.
Редица експерти откриха няколко китайски имена в списъка на авторите на изследването на Университета на Северна Каролина.
В този списък имаше жена – Джънли-Ли Ши, китайски вирусолог и изследовател в Института по вирусология в Ухан. Именно тя в Ухан диагностицира епидемията от новия коронавирус през декември 2019 г.
Фактът, че разработката на вируса е извършена на няколко места, се потвърждава от следната информация. Както установиха учени от Кеймбридж, геномът на вируса Ухан, изолиран на 24 декември 2019 г., не е оригиналният вирусен щам (А), а вторичен (B).
Вирусолозите категорично наричат щам А първоначален, „родителски“. Той най-прилича на предполагаемия прародител, открит през 2013 г. при подковоносовите прилепи (но той, доколкото е известно, не заразява хората). Съответно щам B определено произлиза от А, а щам C – от щам B, и е така да се каже „внук“.
В географски план щамовете се разпределят по следния начин – щам А се намира в малки количества в някои градове в Китай, но не и в Ухан. Основната му зона на разпространение е САЩ, в западната им част – Тихоокеанското крайбрежие, Лос Анжелис, Сан франциско, Сан Диего. А също и Австралия и крайбрежието на Латинска Америка. Две трети от инфекциите в Съединените щати са точно от този щам А.
Щам B бушува на Източния бряг на САЩ, особено в Ню Йорк, както в Европа и Китай. Епидемията в Ухан е почти изцяло причинена от щам B, но според констатациите на британски учени този щам е дошъл в САЩ през Европа.
Щам C, според учените, се отдели от щам B някъде извън КНР и попадна в Европа, вероятно от Сингапур, но има малко заразявания.
И така, как се случи така, че в Ухан, който беше „център на епидемията“ се разпространи дъщерният щам B, а първоначалният – А, се оказа предимно в САЩ?
Подробен анализ на структурата на коронавируса от гледна точка на генетиката също говори за неговата изкуствена природа.
По този начин има всички основания да се смята, че прототипът на новия коронавирус COVID-19 беше създаден в лабораторни условия в САЩ, Китай, Франция и Израел с взаимно финансиране.
Остават обаче редица въпроси. Как вирусът се озова на свобода – в резултат на невнимателно боравене или в резултат на умишлени действия? Чии? И защо вирусният щам в Китай се различава от вирусния щам в Италия и САЩ?
Ето защо можем да кажем с увереност, че коронавирусът е биологично оръжие.
И че епидемията от коронавирус е командно-щабно учение на световната „дълбока държава“.
Няма да има ядрени войни, за да не се замърси с радиоактивност околната среда. Ще има предимно борба с вируси с ограничено действие – според възраст, раса, регион на света. И „естествения произход“ на вируса, когато не се знае, на кого да се отмъсти.
Това е първото по рода си учение. Засега с меки, социално-икономически последици.
Сега, по принцип командно-щабните учения могат да се считат за проведени. Всички „точки на болка“ са идентифицирани и може да се прогнозира още по-силен удар.
Във всеки случай коронавирусната епидемия веднага започна да се използва в геополитическата борба като част от информационна война – така че има голяма вероятност от дезинформация, включително комбинация от реални и измислени факти и тенденциозни интерпретации на полуистините.
Ефектът от случайно изтичане на вируса COVID-19, независимо дали е създаден умишлено или поради естествени мутации, е напълно еквивалентен на ефекта от целенасочена акция с широкомащабно използване на биологични оръжия.
И в двата случая събитията се развиват по един и същи начин.
Настоящата пандемия на COVID-19 трябва да се разглежда и в контекста на неотдавнашния инцидент в Солсбъри, Англия. Въпреки широката мрежа от американски изследователски центрове в Северна Каролина, Харвард и Арканзас, голяма част от изследванията са извършени във Великобритания, в Солсбъри и Кеймбридж.
Финансирането идва от Бил Гейтс, а Институтът по вирусология – COVID-19 в Ухан се финансира от Сорос.
Ако се вземе предвид, че изследванията върху коронавирусите са извършени в Австралия и Канада, тогава ролята на Лондон в случая с пандемията става по-значима от ролята на Вашингтон.
Не може да се изключи, че епидемията от коронавируса е претекст за общо чипизиране на населението. Тогава властта над народите няма да имат националните правителства, а тези, които контролират технологията на чиповете. Кой е против – ще бъде подложен на нови вирусни атаки.
Изводи.
Въз основа на ситуацията с коронавирусната епидемия могат да се направят някои предварителни заключения:
1. коронавирусът е лека форма на биологично оръжие, пуснато в света от определена част от световния „елит“ с цел провеждане на социално-организационен експеримент. Целите на експеримента са много. Основните са:
да се прецени организационната и социална реакция на населението и на ръководството на водещите държави в света, кой какво и как ще прави;
определяне на най-болезнените и най-стабилни възли на държавната инфраструктура (медицинска, транспортна, индустриална, енергийна и др.) на водещите държави в света;
да се провери как страните ще решават възникващите конфликтни ситуации;
да се анализира реакцията на световната финансова транспортен и комуникационен, енергиен, хранителен, селскостопански и други отрасли;
да се създадат предпоставки за масово чипизиране на населението. Който контролира чиповете, той ще бъде и световно правителство. Местните правителства ще бъдат със статута на наместници на Централната световна власт.
2. Последните месеци на епидемията позволяват да кажем, че резултатът, заради който са започнати тези командно-щабни учения – получаване на информация беше постигнат. На практика е събрана първичната информация за отраслите на световната икономика и за държавите предстои етап на нейното изучаване, обработка, анализ и систематизация.
3. Епидемията показа, че биологичните оръжия са много по-ефективен вид на атака, отколкото ядрените. Няма радиоактивно замърсяване на територията, няма разрушаване на инфраструктурата, най-важното е, че няма ясен враг, срещу когото да се нанесе ответен удар.
4. Най-вероятно ръстът на населението, изчерпването на световните ресурси, както и появата в Русия и Китай на лидери, които са готови да провалят глобалисткия проект на бъдещия свят, доведе световната „дълбока държава“ до извод, че е необходимо да се предприемат сериозни мерки в мащаби, надвишаващи терористичната атака в Ню Йорк през 2001 г., за да запазят влиянието си върху света.
5. Операция „Коронавирус“ е замислена от „дълбоката държава“ на Великобритания.
6. Няма да има никакъв „Отворен свят“ или „Отворено общество“. Отговорът на въпроса „Чий ще бъдеш?“ остава ключов. Само държавата може да осигури защита на гражданите си, ако е силна и ефективна или няма да може – във всички останали случаи, т.е. няма да има държави.
7. Световното правителство и всякакви международни закони, стоящи над националните, общият пазар на труда и капитала, са маскировка на външната икономическа експанзия, за да се максимализира източването и грабежа на ресурси и печалби от контролираните територии.
8. Всички разговори за „дружба“ не издържаха проверката. Изправени пред реална заплаха са абсолютно всички (ЕС, НАТО, колективният Запад, Китай, Русия и др.).
9. Сегашният модел на икономиката има критично ниска степен на устойчивост на негативни фактори. Особено с динамичен характер. Той е в системна криза.
10. Преобладаващата след разпадането на СССР геополитическа структура на света загуби своята стабилност. САЩ загубиха способността да играят ролята на хегемон. По аналогия с историята на разпадането на Древен Рим, светът го очаква дълъг период на нови тъмни векове.
11. Ключовият процес в близко бъдеще ще бъде разпадането на света на изолирани политически и икономически клъстери. Включително унищожаването на повечето от съществуващите в момента съюзи и обединения. На първо място, това се отнася до ЕС, НАТО и появилата се система в Източна Европа, Централна Азия и Близкия Изток. Това ще тласка към преразделяне на света, където невъзможността от ядрен конфликт се компенсира от възможностите за биологични войни. Коронавирусът е нов ресурс на войната и първи прецедент за активно използване на биологични оръжия в борбата за преразпределение на сферите на влияние. Нова световна война е малко вероятна поради неприемливо високата цена и липсата на икономически цели, които могат да възстановят разходите. Но появата на отделни локални конфликти е повече от вероятна.
12. Най-трудният проблем в близко бъдеще ще бъде търсенето на устойчиви форми на икономическа организация на обществото. Светът ще се сблъска със силни сътресения, мащабите на които надхвърлят всичко, с което се е сблъсквал през последните 150-180 години.
13. Развитието на пандемията показа, че здравната система на всички държави е слабо място в тяхната национална сигурност. В резултат на това настъпва колапс на здравеопазването.
14. Националните валути преживяват криза и властта преминава към тези, които контролират армията, комуникационните и навигационните системи, автоматизираните системи за контрол и осигуряват монопол върху информацията, електронните плащания, електроцентралите, интернет, медиите, тръбопроводите и транспорта.
15. СЗО се превръща в субект на геополитиката, настига влиянието на НАТО и МВФ. САЩ искат да принудят СЗО да се превърне в оръжие срещу Китай. Борбата за СЗО се превръща в битка за влияние през следващото десетилетие.
16. Хиперемисията на долара и еврото е дестабилизиращ валутен риск стимул за създаване на система от алтернативни валути, развиващи се от електронни клирингови системи до стабилни валутни съюзи със собствени електронни платежни системи и резервни валути на най-мощните държави.
По този начин епидемията – изкуствена или естествена, помага да се реши проблемът с намаляването на съпротивата срещу преразделянето на света според условията на „дълбоката държава“ в такъв вариант на групиране, където глобализмът иска да запази всичките си предишни позиции, лишавайки всички останали клъстери от предимства.
В процес е създаване на нова икономическа карта на света. Използването на вируси в комбинация с търговски войни, военен натиск, технологично лидерство, включително социални технологии и технологии за контрол, използване на изкуствен интелект използване на интегрирани автоматизирани системи за контрол, които работят с големи бази данни, господство в медийната сфера – това са инструментите за трансгранична борба на тази карта и кодове за достъп до отделните клъстери.
Командно-щабни учения се провеждат не само от „дълбоката държава“, но и от лидерите на държавите, подложени на биологична атака.
Отброяването към нула започна с януари 2021 г. Агресорът и съучастниците му ще усетят пълната сила на ответния удар на Китай и Русия.