Connect with us

КОНСПИРАЦИЯ

Тази конспиративна теория се оказва все по-вярна. Защо?

Обществото постоянно е подложено на промиване на мозъци, програмиране и налагане на определени догми.

Тази конспиративна теория се оказва все по-вярна

Неотдавна станаха известни разсекретени програми за контрол на съзнанието, но те не част от един голям замисъл за управление на човешката популация.
Религията е свързана с парите. Ако не съществуваха парите какво щеше да прави човечеството?
Ние сме икономически роби на системата. Работим по над 40 часа седмично и след това сме толкова уморени, че искаме само да си почиваме и да гледаме телевизия.

Робуваме 5 дни и разполагаме с 2 дни за себе си

Какво правим през тези 2 дни? Правим ли света по-добро място или само зареждаме батериите си, за да продължим да робувате на онези, които са ги изтощили?
Проучване установи, че 6 души оглавяват веригата, която притежава телевизията, вестниците, радиостанциите, списанията в САЩ. Всички те са свързани с определена група.

Тогава какви са шансовете новините

да са честни и непредубедени? Хората се оправдават, че не медитират, молят се или отделят минути за духовен прогрес, защото „нямат време“, но гледат телевизия с часове.
Това е част от вторичното мозъчно влияние, чрез определени честоти. Дори самите телевизионери не осъзнават как се случва това.
Силата на мисълта свързана с висшето съзнание дава десетки отговори. Молитвата с малко вяра върши чудеса, казва Иисус.

Медитацията позволява

да се свържем със своя Висш Аз. Затова ни поддържат непрекъснато заети. За да ни попречат да го направим. Останете сами със себе си за 5 минути и ще убедите сами.
Изследванията показват, че при излъчване на любов и състрадание сърцето ни генерира електромагнитна вълна, която улеснява социалната съгласуваност.
Ако повече хора излъчват съгласуваност на сърцето, тя изгражда енергийно поле, което улеснява връзката на другите със сърцето си.

Като част от програмирането въвеждат

в телата ни чужди субстанции – ваксини, ГМО, флуорид, живачни пломби и химически елементи пускани от самолети.
Осведомеността за опасностите от ГМО е от изключително значение, но тя се спъва в могъщи организации и телевизионни гиганти.
Събуждането от колективното програмиране, на което сме подложени и намирането на решения, които са в интерес на човечеството превръща човекът от роб в свободно мислещо същество.