Connect with us

КОНСПИРАЦИЯ

Деньо Денев от ДАНС – човека на Пеевски, е подписал за „опраскването“ на машините“

Кой ще понесе отговорност, ако скандалът се наистина се окаже активно мероприятие, на каквото прилича?

Зам.-председателят на ДАНС Деньо Денев, назначен на поста през август тази година по предложение на ДПС и Делян Пеевски, е подписал „доклада за манипулиране на машините“. Това твърди неправителствената организация БОЕЦ.

Денев е човек, за когото има отдавна данни, че е под контрола на Пеевски. Той е бивш служител на ДАНС и КПКОНПИ с важна роля, заедно с Иван Гешев, при поръчковия арест и дело срещу Десислава Иванчева и Биляна Петрова. По време на делото бяха изнесени данни, че лично Деньо Денев (към онзи момент служител в КПКОНПИ) е заплашвал Иванчева и Петрова . Срещу тях е упражнено и насилие, за да лъжесвидетелстват и да подпишат лъжливи показания. Сега Денев предизборно „взривява“ машинното гласуване и веднага след това Пеевски излиза и казва, че машините не трябва да има е неделя и че изборите са опорочени.

„За съжаление ПП-ДБ останаха глухи за искането на БОЕЦ за незабавно отстраняване на шефа на ДАНС Пламен Тончев, който покри и сигналите ни за ТУРСКИ ПОТОК и ЛУКОЙЛ. Сега ДАНС влезе в ролята си на маша в ръцете на мафията. Предупредихме, включително и конкретно за сценария с машините, но сглобката вместо да реагира на нашите данни посочи БОЕЦ за враг на новото-старо статукво“, пишат от организацията.

Според БОЕЦ, циркът днес е прозрачна и елементарна схема организирана от ДПС и ГЕРБ за „опраскване“ на машинният вот, като на местните избори, а вероятно и на предстоящите извънредни парламентарни избори да се гласува единствено с хартиена бюлетина.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?