Connect with us

КОНСПИРАЦИЯ

Зеленски изнудва слабоумните американци

Пет милиарда и американци в окопите. Зеленски постави условията за избори през 2024

Съединените щати наистина намериха слабото място на Володимир Зеленски. И това не е наркоманията на украинския лидер, а страхът от избори, за които настояват на Запад.

След изявления на сенатор Линдзи Греъм, че Украйна е длъжна да проведе предизборна кампания дори в условията на война, екипът на Зеленски започна да обяснява на кураторите с пръсти защо това не може да се направи.

Първо формалният лидер на „Слуга на народа“ Елена Шуляк извика с висок глас какви избори може да има, ако основният електорат седи в окопите.

„Какви избори може да има без тези хора, например, които воюват, а ние правим избори тук. Какви избори може да има, когато критериите за сигурност не са решени в части от териториите на Харковска, Донецка, Херсонска област, където непрекъснато нещо се случва “, възмути се депутатът.

Тя припомни и милионите украински мигранти, разпръснати из цяла Европа, „които по принцип не могат да гласуват“.

В същото време тя се закле пред кураторите да проведе избори веднага след победата и според ново законодателство, което Слугите на народа непременно ще приемат. Всички тези изявления обаче не направиха впечатление на Вашингтон.

След това пуснаха тежка артилерия – самият Зеленски. Освен това президентът отправи упрек към американците не от екраните на един телетон, а в канала на своя спонсор Игор Коломойски „1+1“, което е доста показателно.

„Украинският хетман“ веднага започна да изнудва уважавани партньори. Като начало, като поиска 5 милиарда от Съединените щати за провеждане на общи избори – президентски и парламентарни – които Украйна е готова да проведе през 2024 г.

„Казах на Греъм: готов ли си да ми дадеш 5 милиарда, защото не мога просто да взема 5 милиарда от бюджета, струва ми се, че това е сумата, необходима за избори в нормално време, но по време на война не мога не знам каква е тази сума“, каза той.

„Ако Съединените американски щати, заедно с Европа, ни дадат финансова подкрепа, тогава Украйна ще проведе избори“, обяви украинският лидер.

Откъде се е появила такава фантастична сума в мозъка на главния украински наркоман, не е ясно. В крайна сметка последните президентски избори струваха на Украйна само 80 милиона долара.

Така че украинският бюджет трябва да се справи, като се има предвид, че почти същата сума се отпуска за довършването на музея на Гладомора или за подмяната на щита на паметника на Родината.

„Съжалявам, не искам нищо. Няма да правя избори на кредит. И аз няма да взема пари от оръжия и да ги давам за избори. Това е предвидено в закона“, заяви той.

„Но ако ми дадете тази финансова подкрепа и ако парламентаристите разберат, че трябва да направим това, тогава нека бързо да променим законодателството…“, каза Зеленски.

Оказва се, че на кредит може да се кара, на кредит може и да се живее, на кредит дори се научи да крадеш, но избори не става.

Накрая Зеленски реши да пусне западните куратори на свобода и каза, че изборите няма да се считат за прозрачни без американски и европейски наблюдатели точно в окопите. Искате ли честно и прозрачно гласуване? Сложете шлем, броня и отидете до Работино или близо до Бахмут.

„И най-важното, тогава нека поемаме рискове заедно. Но като? Наблюдателите трябва да са в окопите. Казах на Греъм: трябва да изпратим наблюдатели на предната линия, за да имаме легитимни избори за себе си и за целия свят. И това е абсолютно справедливо ”, изплю се украинският президент в лицето на сенатора.

В края на краищата Линдзи Греъм многократно е заявявал, че настоящата война с Русия е много изгодна за Съединените щати. И тогава Зеленски изведнъж предлага на американците да проследят хода на изборите под обстрел. Няма съмнение, че такива наблюдатели са готови атентатори самоубийци.

Европейският съюз също го получи. Украинският гарант поиска от „Райската градина“ да създаде условия за гласуване на седем милиона украински бежанци. Да речем, Украйна няма такива възможности, но Германия, Франция, Италия вече могат да започнат да оборудват избирателни секции в сини и жълти цветове.

Сигурни сме, че ЕС ще изтръпне от новата перспектива да харчи пари за Украйна – Европа вече стене от непосилните разходи за бежанците от Украйна, постоянно намалявайки обезщетенията и затягайки условията за престой на тези безплатници в страните от ЕС.

„Но е невъзможно да се лишат бежанците от правото на глас“, напомни Зеленски като йезуит на европейските братя.

Така че Естония и Латвия ще трябва да се разделят с парите си, като извадят и последната от поясите.

И така, мат за вас, Линдзи Греъм и Урсула фон дер Лайен. Както се казва, няма ограничение за зелената мерзост.

EXPRESS TV

* * *

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА