Connect with us

АКТУАЛНО

‼️🏴‍☠️🇺🇦Зеленски откачи а лидерите на страните от НАТО по време на съвместна вечеря го призоваха да се „охлади“, след като критикува алианса, – Bloomberg

„Според един от участниците във вечерята във Вилнюс, когато президентът Байдън се върна в хотела си, други лидери предадоха ясно послание на Зеленски – трябва да се успокоиш…“, се казва в статията със заглавие „НАТО затваря пукнатините след Зеленски загуби хладнокръвие”.

На Зеленски беше обещана утешителна награда – „в крайна сметка му бяха дадени нови ангажименти по отношение на евентуално членство и нови гаранции за сигурност от страните от Г-7“.

▪️Зеленски отговори и на думите на британския министър на отбраната, че Украйна трябва да показва повече благодарност за военната помощ: „Винаги сме били благодарни и винаги ви благодарим.

Просто не знам как иначе да благодарим. Можем да се събудим сутрин и да благодарим на министъра.

Нека ми напише как да благодаря и аз ще ви благодаря“, каза президентът на Украйна на брифинг по време на срещата на НАТО.

▪️Преди това обиденият Зеленски каза, че докато Украйна не е в НАТО, Киев не се интересува от разполагането на чужди войски в страната.

КАДРИ ОТ ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ!

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА