Connect with us

АКТУАЛНО

Какво казват новините посред нощите

❗️Предвид неуспехите на Киев в контранастъплението, германските войници трябва да бъдат постоянно разположени на територията на Румъния, каза румънският премиер Марсел Чолаку.

„Майн фюрер, Румъния влезе във войната.
— Халдер, можете да се справите сами с тази глупост. Изпратете пет дивизии срещу тях.
– Майн фюрер, вие не разбирате. Румъния влезе във войната на наша страна.
– Това е много по-лошо. Намерете някъде десет дивизии, за да ги защитите.

Къде са човшеките права във Франция

Среднощни размисли.
Предполагам, че много от нас вече много добре знаят как се е чувствала Касандра при падането на Троя. Предупреждавала, предупреждавала да не се вярва на даровете на данайците, но никой не ѝ повярвал.
Каква е равносметката.
В резултат от войната в Украйна, която, би трябвало, де е срещу Русия, Европейският съюз се оказа по-беден от всякога, почти напълно разоръжен, разкъсан от междудържавни и вътрешнодържавни конфликти.
САЩ, очаквано, вече подготвят общественото мнение (поне на тези от американците, които успяха да научат къде е Украйна), че това е частна война на семейство Байдън, същите, дето са забъркани в скандали с лаптопа и кокаина в Белия дом и, най-вече, които са виновни за най-високата в света смъртност от Ковид, вероятно и причинена от ваксини, въобще – демонът на американската епоха, както вероятно, ще остане в историята.
В същото време БРИКС (Бразилия, Русия, Китай, Индия и Южна Африка) подготвят нова световна валута за международно разплащане със златно покритие, да не говорим, че за разлика от Европа са свръхвъоръжени.
Да ги оставим настрана, освен тях свръхвъоръжени са и Пакистан, Северна Корея, Арабските монархии, съседна Турция, която е, по-скоро символично, все още в НАТО.
Някъде около този момент от заспала Западна Европа се чуват плахи гласове как така те страдат от антируски икономически санкции заради Украйна, а на Украйна ѝ е позволено да купува руски ядрени реактори от България, реактори, които могат да бъдат обслужвани и монтирани само от Росатом.
Цялата история прилича на реванш на колониите спрямо метрополиите, като много пъти съм обяснявала защо смятам, че Имперска Русия и СССР без Сталинската епоха са били колония на Германия.
Не мисля, че държавите в Европа ще изчезнат. Както казват на Изток от нас „Святое место пусто не бьiвает“, просто те все повече и пряко, и индиректно ще бъдат управлявани от колониите си. Хатактерен пример е Великобритания с премиер индиец и кмет на Лондон – пакистанец.
Разбира се, спазено е правилото, че нищо не се случва без съгласието на по-голямата част от населението и това се вижда от статистиките колко европейци все още смятат Русия за източник на всичките си беди и вярват, че ваксинациите ще ги спасят (тук използвам ваксините като символ на скудоумие, в какъвто те вече се превърнаха).
В цялата тази картинка България обаче е със съвсем различен статут – не повярвахме в спринцовките, не мразим Русия, въпреки медийния и икономически тормоз сме запазили здравия си разум. Това също ще има своите последици, не случайно България става инициатор на Европейската инициатива срещу плановете за налагане на здравна диктатура от страна на СЗО, ще има и други прояви – какви точно, ще покаже времето.
Колкото и някой да се опитва да внушава друго – всичко е лично и всичко зависи от нас самите.
PS Малък детайл – това, че украинците не посрещнаха Зеления клоун потвърждава твърдението ми, че в България бързо ще се върнат към фабричните настройки – първо забравиха украинския, после ще заговорят български и ще забравят и руския, накрая ще се научат и да работят.

Нидерландия… Марк Рюте е принуден да подаде оставка, тъй като партията му вече няма контрол и не може да ограничи имиграцията. Рюте се опитваше да конфискува над 3000 ферми, за да освободи земя за имигрантите. Той ще подаде оставка като най-корумпирания и непопулярен лидер в историята на Нидерландия…

Дрогирани управляват коли, а някои и държави😡 А други, незнайно дали дрогирани или добре огрантени – седят като кучета на задни крака и махат с опашки, изплезили език и поточили мазни вонящи лиги😡

КАДРИ ОТ ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ!

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА