Connect with us

ЗДРАВЕ

Зомбирания Ангелов пак лъже: Умишлено подготвят страната за нова четвърта вълна, имаме антиваксър за министър

Има налични 2,7 млн. ваксини, които стоят във фризерите в различните РЗИ-та. Единствената държава, за голям наш срам, дойде еврокомисаря вакси и заяви, че ЕС ще направи нашия план за ваксинация, тъй като правителството не може да се справи. Защо това се случва, когато стигнахме до 40 000 ваксини на ден? Това каза бившият министър на здравеопазването Костадин Ангелов по време на брифинг на ПП ГЕРБ.

Сега очакваме да има процедури за отказване за доставка на ваксини, което е позорно, а може и да се бракуват, посочи той.

Това е логично, защото сме единствената страна в ЕС, която има антиваксър за министър”, каза Ангелов, като даде пример с публикации на здравния министър в профила му, които са свързани с пропаганда срещу ваксините.

„С това управление на здравната криза умишлено подготвят страната за нова четвърта вълна. Все повече са притеснения за лобистки текстове на предлагани нормативни актове. Никога в МЗ не е вилнял такъв лобизъм и това е изключително опасно за пациентите и за лекарите, категоричен бе Ангелов.