Connect with us

ЗАКОН

„ЖИВОТНО“ НАПАДНА И ПРЕСЛЕДВА БЕЗЗАЩИТНИ ЖЕНИ В СОФИЯ!*

Този изплезеният е Мажди Гандур, суданец, американски наемник, който с приятеля си на 05.10.2018 нападна Деница Сидерова и нейна приятелка.
Публикувах в профила си в обществената мрежа по този повод следното:
Щом това се случва с жената на Волен Сидеров, значи, ще се случи с всяка една друга жена, приятелка, сестра, майка, дъщеря.
Ние ги избираме. Ние ги търпим. Ние си кютаме.

„Ние“: „16% от имащите право на глас“, и вие, 50-55% „гъбари“.
И си го заслужаваме, докато го правим.
Отговорността е на ВСЕКИ един от нас.
Повтарям – на ВСЕКИ!

Въоръжавайте се, но не само с търпение!
Прекалявате с търпението!
На овце станахме!
___
P.S. Знаете ли, по какво ще се познаят тези, които най-много си го заслужават? Които са толкова затъпели, че не само не разбират – какво е това лична отговорност, но и не осъзнват, че това касае всеки един от нас?
По това, че сега ще започнат да разглеждат частното (да плюят по Волен), а не, че ще видят главното: колониалния статут и колониалната администрация, която прави или е принудена да прави всичко това възможно.
Да започнем преброяването…
Какво се случи ли?
Очакваното. За пореден път не издържахме изпита си по „народност“ по „общ интерес“, по „обединяемост“ пред обща за нас заплаха, пред общо за нас зло. Вижте мненията под публикацията и ще разберете – какво имам предвид.
Може би ударението (на кого се е случило) беше поставено неправилно. Или неправилно разтълкувано, вече е без значение.
Но нека си признаем очевидното: всички тези политици (включително и най-лошите) бяха избрани от една значителна част от населението, от народа в минало време. Въпреки всички изборни измами (12-15%), въпреки крайно нечестната и порочна изборна технология една част (30-40%) от населението си ги избира, търпи, и даже харесва!
Една друга огромна част от населението (в т.ч. и хора с висше образование, уж не глупави) смятат, че щом са „гъбарите“ по избори, значи са „против всички“.
Не могат, не искат да разберат, да проумеят, че по този начин удвояват силите на колониалната администрация, умножават силата на изборните измами, и правят изборната победа за същите, срещу които уж гласуват „за гъби“ 2 пъти по-лесна, 2 пъти по-евтина, 2 пъти по-силна.
Политиците в България (не казвам – българските, или нашите, защото не са нито едното, нито другото) са избрани, са силни, нагли, безнаказани само поради глупостта, незнанието, скудоумието, и овчето поведение на мнозинството от населението.
Няма друга причина.
Има много страни в същия колониален формат като България, но с различно по поведение и резултати поведение, с различни резултати от същия този колониален модел.
Ние даже и за по-доброто в рамките на колониалния модел не сме вече в състояние да се обединим, за да си го извоюваме.
Страшното е, че мнозинството не може, не иска, и не смее да направи разумен и полезен за себе си избор дори и в рамките на релсите, предопределени от колониалния модел.
И случаи като този просто като в капка вода показват цялата счупеност на народността, която вече не „живей“, както е в химна за 24 май, а мъждука в единици.
За мен в случая страшното е, че вместо да се обединим около това, че една БЪЛГАРКА (даже са две, доколкото разбрах от записа) е нападната от един ЧУЖДЕНЕЦ (суданец, американски наемник) в БЪЛГАРИЯ и това е ОБЩА, а не лична, или частна беда (защото такива има наистина много), тук огромната част от хората (както и предвидих) ЗЛОРАДСТВАТ!
Мажди Гандур е суданец, американски наемник, без право да шофира в България. Получил статут на „сирийски бежанец“ от Судан.
По същия начин ще е, ако се случи нещо лошо на когото и да е, ако те не го познават. Или го познават, но по някаква прчиина го ненавиждат, или му завиждат.
Такива моменти са пробния камък, дали една група от хора е народ, или вече е просто население в насипно състояние.
Дори дивите биволи, мъжкарите особено, воюват помежду си, но когато са под заплаха от хищници, се обединяват и обръщат рогата дружно в кръгова отбрана срещу лъвовете и хиените.
А ние…ние сме по-зле от дивите животни. Явно преминахме този изпит за „народ“ с двойка. А време за поправителен едва ли ще има.
От тук обсъждащите поне това е очевидно.
Дано да греша, но…
Уви…
* * *

Сидеров попита Борисов: Защо да му се обаждам? Той да не е султан? (ВИДЕО)

Лидерът на “Атака” и председател на парламентарната група на “Обединени патриоти” Волен Сидеров нападна МВР и премиера Бойко Борисов заради вчерашния пътен инцидент със съпругата му Деница Гаджева.

“МВР лъже по случая със съпругата ми. Съпругата ми можеше да бъде убита, ако не беше излязла на “Симеоновско шосе” от тъмната уличка. Как да запазиш добрия тон, като суданец напада жена ми, а полицията не иска да се намесва. Двама дебели полицаи пушеха в лицето ми, а суданецът ми показва среден пръст”, разказа Волен Сидеров тази сутрин пред телевизия “Европа”.

По думите му шофьорът се нахвърлил срещу съпругата му на столична улица. Лидерът на “Атака” е разочарован, че нито премиерът Бойко Борисов му се обадил, нито коалиционният му партньор и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов, който е вицепремиер по сигурността.

“МВР е прогнила система, категоричен е Сидеров. Според него вътрешният министър Младен Маринов трябва да бъде махнат веднага. Националистът иска “Атака” да поеме МВР.

Досега във ведомството се наливали милиарди, абсолютно безсмислено. Същото се отнасяло и за ДАНС, от която нямало никаква полза. Сидеров имал готов човек, който да поеме вътрешното ведомство. Не каза дали става дума за организационния секретар на партията му Светослав Лазаров.

Защо да се обаждам аз на Борисов? Той да не е султан? Той трябваше да ми се обади!, отсече Сидеров. Той даде пример за бързата намеса на премиера по случая с журналиста от “Господари на ефира” във Велико Търново, когато се обади от Ню Йорк, а сега мълчал.

* – Сидеров нарече агресора „животно“