Connect with us

ВОЙНА

Призив към Путин за нова „Свещена война”- пълен отпор на САЩ и Израел, смяна на Медведев и Лавров

– Господин Путин, или ще влезете в историята като най-великите руски държавници, живели някога под слънцето, или като Иван Грозни – чийто процъфтяващ първи етап на управление се е превърнал в хаос, разпадане с трудни времена за Русия.

– Защо Русия мълчи, когато Израел бомбардира Сирия, но заплашва САЩ, когато казва, че иска да направи същото? Къде е логиката?

– Всички днешни кризи са следствие от желанието на Израел да поддържа контролиран хаос в Сирия, и то в продължение на десетилетия, а Русия да мълчи, когато става въпрос за постоянните въздушни атаки на Тел Авив срещу Сирия.

Нови антируски санкции, руските финансови пазари са в криза, падаща рубла, западни заплахи за бомбардировки на сирийските сили и нейните поддръжници в Сирия, фалшивият флаг в случая Скрипал.

Какво се случва?

Добре дошли в четвъртия си президентски мандат, господин Путин!

Всички тези действия са част от внимателно планирана кампания, която играе ролята на приветствен пакет за най-вероятно последния президентски мандат на руския президент.

Западът изпраща ясно послание.

Ще имате шест години постоянни кризи и ад.

Ще се погрижим да нямате един спокоен ден.

И много жалко, че няма да имате време да се съсредоточите върху вътрешните проблеми на Русия, обещани по време на президентската кампания.

Това ще бъде трудно време за руската икономика.

Руснаците обаче трябва да осъзнаят, че заплатата от 20 000 рубли (300 долара) е по-добра от 20 милиона мъртви, както през Втората световна война.

Това е малка цена, която трябва да платим като една от последните суверенни нации, останали в света. В дългосрочен план е по-добре да се намали зависимостта на Русия от западните технологии, вноса и пазарите. Русия трябва да предприеме няколко решителни крачки, които ще доведат до значителни загуби на

Вашингтон и западните му васали:ИКОНОМИЧЕСКИ МЕРКИ: Забрана на всички големи американски компании в Русия, които лесно могат да бъдат заменени с руски еквиваленти.

Всички McDonalds, Burger Kings, Pizza Huts и Starbucks трябва да бъдат забранени. Тези мерки няма да навредят на руската икономика, тъй като Русия вече има свои франчайзи за бързо хранене.

Бан на американските софтуерни компании в Русия. Има куп руски софтуерни компании, които могат да заменят американските продукти.Блокирайте Google, Facebook, Instagram и Twitter.

Русия вече има силни еквиваленти, които потискат западната конкуренция и доминират на руския пазар – Yandex, Vkontakte, Odnoklassniki и т.н.

Основно Русия трябва да създаде независимо информационно пространство по същия начин, по който го прави Китай. Русия също така трябва да спре да купува самолети Boeing или друга американска производствена технология и да спре продажбата на руските ракетни двигатели на НАСА.

ФИНАНСОВИ МЕРКИ: Започнете дъмпинг на долара на всяка международна търговия с долари, с искане към международни търговски партньори търговията да се осъществява във всякаква валута с изключение на американския долар.

ПОЛИТИЧЕСКИ И ВОЕННИ МЕРКИ:Русия трябва да започне да води прослойни войни срещу Америка, по същия начин, по който Съединените щати водят война срещу Русия в Украйна, като подкрепят анти руския режим в Киев и въоръжават фашистките милиции в Донбас, които убиват етническото руско население.Русия трябва сериозно да обмисли активирането на талибаните в Афганистан, „Хизбула” в Ливан, да помогне на Иран да модернизира военните си сили, да им продаде S-400 и да съдейства за съвместни военни технологични проекти.По принцип, Русия трябва да получи подкрепата на всички нации и организации, считани от американците за техни врагове.

Това наистина ще навреди на Вашингтон. Това е единствената подходяща и правилна реакция на външната политика на Вашингтон.

Врагът на врага е мой приятел – Русия трябва да постави основите на една реалистична външна политика.Американските неоконсерватори разбират само езика на силата, не е време за основателни аргументи, диалог и обсъждания.

А руският външен министър Лавров само заяви, че преговорите за положението на Корейския полуостров трябва да доведат до ядрено разоръжаване в региона.Защо Русия е толкова нетърпелива да унищожи Корейския полуостров?

Това не е от жизненоважен интерес за Русия. Може би Русия трябва да направи Северна Корея съюзник и да започне да я въоръжава още повече.

Защо да помагаме на Америка с неутрализирането на корейската заплаха? Може би трябва да се помогне на Северна Корея да разработи още по-смъртоносна ракета. По този начин неоконсерваторите ще се замислят два пъти, преди да се нахвърлят на Русия.

ПРЕПОРЪКИ ЗА ОТНОШЕНИЯТА С ИЗРАЕЛ: Русия трябва да преосмисли отношенията си с Израел, защото настоящите са погрешни по много причини, не на последно място, защото изпраща смесени послания до руските съюзници в Близкия изток.Първите стъпки вече са предприети, израелският посланик бе призован в руското Министерство на външните работи. Но трябва да се направи много повече от това. Всички днешни кризи са следствие от желанието на Израел да поддържа контролиран хаос в Сирия, и то в продължение на десетилетия, а Русия да мълчи, когато става въпрос за постоянните въздушни атаки на Тел Авив срещу Сирия.Защо Русия мълчи, когато Израел бомбардира Сирия, но заплашва САЩ, когато казва, че иска да направи същото?Къде е логиката?Защо Израел може да го направи, а САЩ, като първата суперсила в света, да не може?Ако Русия не е готова за ответни действия срещу Израел, защо твърди, че е готова на ответни мерки срещу САЩ?Няма никакъв смисъл. Руснаците не трябва да дават на Израел свободен достъп, трябва да им наложат подобен набор от икономически и политически санкции, както в случая със САЩ.Във всеки случай Русия трябва да изясни на Израел, че в случай на руско-американска глобална война, Израел ще бъде една от първите страни, която ще бъде унищожена с помощта на руските ядрени оръжия. Това ще ги накара да мислят два пъти, преди да подстрекават към глобален конфликт с Русия.

ЗАКЛЮЧЕНИЕВ заключение, вместо да плачем за незаконните действия на Запад, които не са в съответствие с международното право, Русия и Путин трябва да предприемат сериозни и конкретни стъпки, за да ги спрат.Време е старият ешелон на водещите руски политици да се оттегли.Руският министър на външните работи Лавров вече намекна, че иска да се оттегли след десетилетия неуморна работа и в определени моменти брилянтна служба на Русия.

Мисля, че Путин трябва да му позволи да се оттегли и да намери нов, млад, енергичен, националистически настроен министър на външните работи, който най-напред ще престане да нарича „партньори” западните страни, както го прави Лавров.

Хулиганът разбира само хулигански език и действия. Русия се нуждае във външната политика от някой, който има малко от маниерите на Жириновски, особено в този момент.Дмитрий Медведев, настоящият руски министър-председател, е невидим от години, всъщност е ходещ мъртъв човек.

И който ще остане в историята като човекът, който позволи на Запада да бомбардира Кадафи, като не наложи вето на резолюцията на ООН.

Други руски либерали също трябва да си отидат и икономическата и финансовата политика трябва да станат по-националистически и протекционистки.Президентът Путин понастоящем е прекалено мек по твърде много въпроси. Той все още говори за „западни партньори“. Дори бившият израелски шеф на информационните технологии Яков Кедми смята, че трябва да бъде по-твърд.

И в този смисъл, в този критичен момент за човечеството, като се има предвид, че целият западен мейнстрийм напълно игнорира опасността от Трета световна война, Путин трябва да излезе в пряк ефир, да направи разбиващо изявление и да обясни на руските граждани, и най-вече на света, че цялата планета е на ръба на Трета световна война.

И накрая – Русия трябва да разбере, че това няма нищо общо с Асад, Сирия или дори Близкия изток. Всичко това има общо само с Русия.

Израел и САЩ решиха, че е идеално време да нанесат унизително поражение на Русия в Сирия и да ги извадят от това сложно уравнение. Отказът да се избегне неизбежното ще доведе в крайна сметка световният мир да зависи от страните, стимулиращи глобалната хегемония на Съединените щати.

И Русия, на първо време, трябва да се изправи срещу САЩ / Израел в Сирия.Ако Русия не прави нищо и се крие под масата и срамежливо протестира срещу нелегалните американски, британски, френски и израелски удари срещу сирийския народ, това ще бъде окончателното поражение и унижение за Русия и Путин.

Това ще бъде геополитическо поражение с огромна интензивност, и в този случай е по-добре руснаците да напуснат Сирия, отколкото да се унижават.Господин Путин, това е вашият звънец.

Или ще влезете в историята като най-великите руски държавници, живели някога под слънцето, или като Иван Грозни – чийто процъфтяващ първи етап на управление се е превърнал в хаос, разпадане с трудни времена за Русия.

Господ да е с Вас, Владимир Владимирович!