Connect with us

ВОЙНА

САЩ на ръба на гражданска война? Тексас разкри какво се случва…

„Администрацията на Байдън наистина абдикира от отговорността си да прилага законите за имиграцията“, написа в социалната мрежа X губернаторът на Тексас.

Както отбелязва End Wokeness, коалиция от 25 републикански губернатори са подписали съвместно писмо в подкрепа на съпротивата на Тексас.

Получаването на подкрепа започна в сряда, когато губернаторът Кевин Стит написа в X: „Оклахома подкрепя Тексас.“

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

„Ако Конституцията наистина правеше щатите безсилни да се защитят от нашествие, тя нямаше да бъде ратифицирана и Тексас никога нямаше да се присъедини към съюза, когато го направи“, заяви от своя страна в X губернаторът на Флорида Рон ДеСантис и добави: „TX спазва закона, докато Байдън го пренебрегва“.

И, разбира се, не би могло да бъде по-лошо за администрацията на Байдън, която сега е изправена пред перспективата да започне война с Тексас по време на избори, за да запази границата отворена, пише ZeroHedge.

И Wall Street Silver посочи в социалната мрежа X, че Тексас е упълномощен да участва във война, ако бъде нападнат, съгласно член 1, раздел 10, клауза 3 от Конституцията.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?