Connect with us

ВОЙНА

Вече стана ясно кой и от къде обстрелва най-голямата ядрена централа в Европа – Запорожката

Това е 44-та артилерийска бригада на Въоражените сили на Украйна, които водят обстрел с 152-мм гаубици от населен пункт Никопол.

В повечето български медии, които всъщност не са точно български, а само се говори и пише на български език, ни обявяват, че АЕЦ „Запорожие“ е била обстрелвана неколкократно през последните дни. От кого не се съобщава – явно от извънземни….. според т.нар. „свободни журналисти“ и псевдо-анализатори.

Това е поредното доказателство, че т.нар. „украинска армия“, която е изцяло под ръководството на английски и американски офицери е всъщност терористична организация, която обстрелвайки АЕЦ „Запорожие“ поставя под риск от радиационно замърсяване цяла източна Европа.

Въоражените сили на Руската федерация в момента разполагат допълнителни ПВО системи около съоражението и провеждат операция по неутрализирането на въпросната терористична групировка.
Това са „героите“ на Украйна, за които българската „демократична“ общност си къса дрехите – най-обикновенни военнопрестъпници и терористи, на които им се нарежда да вършат всички тези безчинства от центъра на „демокрацията“ в света – САЩ.

Кръстете още улици и площади на тези фашизоидни изверги и продължавайте да веете байрачето им. В същото време истинските подбудители и ръководители на това безумие се прикриват зад един сламен човек, какъвто е клоуна Зеленски, който е просто актьор в този театър и едвали въобще някой си прави труда да го информира за случващото се.

Знаят ли родните лакеи, щедро финансирани грантаджии, какви биха били последствията за всички ни при пряко попадение в някой от реакторите на АЕЦ-а?
Жалкото е, че пропагандата е стигнала до там, да се натрапва на народа ни една шайка изверги, като приятели и съюзници, а началниците и създателите на това зло тук системно наричат „партньори“…..

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ВАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАРНИЦА, ДОМ