Connect with us

СПОРТ

Ало, психиятрията ли е?

Безобразно наглият спортен министър: Нургюл е отишла на свои разноски в Баку, защото федерацията не е отговаряла на условията за финансиране.

С други думи – изобщо не е трябвало да ходи в Баку, защото единствената функция на този наглец, е да покрива безобразията на предишната министърка!

ОСТАВКА НЕГОДНИКО ОСТАВКА!

В касата винаги имате пари за банкети и воаяжи в Гърция, а нямате пари за тези, които са единствената причина – името на България, да се споменава с нещо хубаво.

Българският данъкоплатец не ти плаща заплатата, пиенето и гостуванията при Весела Лечева, за да се правиш на шут по телевизията, а за да решаваш проблемите в спорта.

Като не можеш, или като нямаш желание – разкарай се! Толкова си безобразно нагъл, че утре дори ще се снимаш с Нургюл Салимова, със същата мазна усмивка.

В Програмата за подготовка на спортистите за 2023 г. и критериите за финансиране, дори не се споменава шахмата като направление обект на подпомагане от държавата!

Обясненията на негодникът, за „законови процедури“, са арогантни, защото именно той издава наредбата и другите административни актове, а не баба ми.

Весела Лечева го сложи министър, за да ѝ прикрива безобразията в министерството на спорта и това е единствената му функция там. Друга няма!

Сега пиша само на български и ако няма оставка, започвам да пиша на английски до ФИДЕ и всички национални федерации. Целият свят ще научи, за тези негодници.

ОСТАВКА!

(Да направим министърът – шеф на КАТ, за да разгърне пълният си потенциал!)

EXPRESS TV

* * *

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА