Connect with us

СЕНЗАЦИЯ

СКАНДАЛ: КирО Тъпото и Лена Общата напуснаха МС хванати за ръце?

Уволнения премиер Кирил Петков съвсем прекрачи границите на излизане от Министерски съвет. Очевидно обезумял, че сдава властта, Петков потърси утеха и хвана за ръка шефката на кабинета му и негова любовница Лена Общата.

Това стана, докато двамата се качваха по стълбите към втория етаж на сградата на „Дондуков“ 1. Малко по-късно те излязоха заедно през главния вход.

На кадъра, направен от фоторепортер на БНТ, ясно се вижда как двамата вървят, хванати за ръка.

Очевидно осъзнал грешката си и това, че е наблюдаван от журналисти, секунди по-късно Петков пуска Бориславова и двамата леко се дистанцират един от друг.

Припомняме, че публикувахме шокиращо видео на Петков и Бориславова, което ясно показва, че двамата имат интимни отношения, въпреки че Киро е женен и има три деца, а Лена е сгодена за бившия шеф на парламента Мирослав Иванов. На публикуваните от нас кадри се вижда как двамата посещават тайна любовна квартира. Докато Бориславова отключва вратата, Петков бърка под полата й с ръка.

Това се вижда на кадър на фоторепортера на БНТ Десислава Кулелиева

Появиха се снимки в социалните мрежи как премиерът Кирил Петков и началникът на кабинета му Лена Бориславова напускат Министерския съвет вероятно хванати за ръце. Това се вижда на кадър на фоторепортера на БНТ Десислава Кулелиева.

Днес в 14 часа кабинетът „Петков“ напусна сградата на „Дондуков“ 1, предавайки властта на служебния кабинет на президента, начело с Гълъб Донев.

Във видео по-късно се видя, че това е било ужким зрителна измама и двамата не се държат за ръка. Излъга Лена Общата.

На снимки от Булфото се вижда, че Лена Бориславова се обръща към камерите и вижда, че има фоторепортери, които ги снимат.

След церемонията по предаването на властта досегашният премиер Кирил Петков и началникът на кабинета му Лена Бориславова напуснаха сградата на Министерски съвет.

 

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ФАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАНИЦА, ДОМ

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА