Connect with us

ПОЛИТИКА

А, честит ви Гаргамел, наивници!

Ей я, иде!

Свят ще ни се завие от това връткане, помнете ми думата. Вече започваме да се чувстваме като преяли деца на въртележка, която се е развалила и върти все по-бързо и по-бързо. И дори само поглед към ръководителите на въртележката предизвиква позиви за едни недотам приятни неща.

Академикът по сапунени мехури подаде оставка. Само върли оптимисти и освидетелствани имбецили могат да предположат, че нещо ще се подобри. Имайте предвид, че Гаргамел идва от стара герберастко/комунистическа школа, върлата селянка от Хаджи Димово е закърмена и възпитана в либерастката школа, засукала с тяло и креват, пари и постове в Европейския съюз.

Изучила соросоидните методи и нямаща никакви скрупули да предаде и продаде Родината ни. Та тя дори не е българка. И не е женена за българин. Децата й, ако има такива, няма да са българи.

Та нима си мислите, че нещо по-добро ни чака? Да ви напомня, че направиха промени в Конституцията и вече хора с двойно гражданство ще могат да стават депутати. Очаквам бум на искания за българско гражданство от южната ни съседка, от ЕС и дори от САЩ. И може би скоро ще се наложи да има щатни преводачи в Народното събрание, които да превеждат на депутатите какво се говори.

Ако българският остане официален език, разбира се. Като гледам какво се случва с българския етнос, скоро и това може да се промени.

А, честит ви Гаргамел, наивници!

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?