Connect with us

ПОЛИТИКА

Пеевски със зверска охрана на конференцията на ДПС

Дронове охраняват форума в Интер Експо Център

Бъдещият съпредседател на ДПС Делян Пеевски се появи на конференцията на партията, заобиколен от няколко бодигарда. Очаквано той бе посрещнат на крака, с бурни аплодисменти и с викове „ДеПеСе“.

Форумът се провежда в столичния Интер Експо Център при мощни мерки за сигурност. Край центъра и вътре в него има многобройна охрана, която ползва дори дронове.

Гардовете на Пеевски са внедрени сред делегатите на конференцията.

Ченге до ченге на конгреса на ДПС

Засиленото полицейско присъствие подсказва, че и Ахмед Доган ще бъде на конференцията

Председателят на ДПС в оставка Мустафа Карадайъ пристигна усмихнат на Националната конференция на ДПС, на която ще се избере нов председател на партията. Полицейското присъствие е голямо, като включително на много места се виждат и служители на НСО.

Днес над 900 делегати и над 600 гости от Турция и други европейски държави ще изберат нов председател на партията. Почетният лидер Ахмед Доган посочи председателят на парламентарната група Делян Пеевски и депутатът и бивш министър на околната среда Джевдет Чакъров, като се очаква двамата да бъде избрани заедно.

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

Карадайъ вече пристигна, но засега Доган не се вижда. Засиленото полицейско присъствие обаче подсказва, че той ще дойде. На входа мерките за сигурност са като на летище – проверяват се личните вещи, сравняват се лични карти с пропуските.

Сред гостите има и представители на други парламентарни партии – Даниел Митов от ГЕРБ и Драгомир Стойнев от БСП.

ДПС ще променят устава на партията си, така че да може да изберат двама съпредседатели начело. Ще се реши дали и председателството на парламентарната група ще се раздели.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?